I ove jeseni Delta City priprema Shopping Night za pamćenje! U petak, 6. oktobra sve posetioce ovog šoping centra očekuju popusti do 50% na aktuelne kolekcije omiljenih brendova, besplatni saveti make-up artista, bogat muzički i zabavni program, a sve to pod sloganom Šoping u ritmu muzike za ples.

Noć kupovine otvoriće koncert naše najpoznatije džez pevačice Lene Kovačević u atrijumu Delta City-ja, koja je publiku osvojila kako svojim pesmama, tako i jedinstvenom pojavom, zbog čega važi za pravu modnu ikonu. Lena će te večeri izvesti pesme sa albuma “Dobar dan za pevanje”, “San” i “Džezeri”, ali i singlove “Zauvek” i “Pick up” koje je publika zavolela na prvo slušanje. Za ovaj nastup Lena priprema i obrade najvećih stranih pop i džez hitova, pa će posetioci Shopping night-a ima jedinstvenu priliku da je vide i čuju u novom izdanju.

Od 19 časova, pa do ponoći, DJ-evi Naxi digitala zabaviće sve šopingholičare najvećim hitovima komercijalne strane pop muzike i to na dve bine!

Pravi užitak za sve dame biće i besplatni make-up saveti “Šminkernice Ane Spajić”. Ana i njen tim otkriće posetiocima Shopping night-a koji make-up trendovi ove sezone vladaju u svetu, a svi zainteresovani moći će i da se našminkaju i pripreme za odabir najbolje modne kombinacije.

Najveći popusti u gradu i dobra zabava dovoljan su razlog da ne propustite Shopping Night pred nama.

Vidimo se u Delta City-ju 6. oktobra!

OVDE pogledajte spisak popusta koji vas očekuju tokom Shopping Night-a!

DC Shopping Night 6. oktobar 02 Najveći popusti su ovog petka u Delta City ju
Comments