The Body Shop, originalni britanski brend prirodnih proizvoda stigao je u Srbiju! Prvi prodajni objekat otvora se u Tržnom centru Ada Mall i kupcima u Srbiji ponudiće prepoznatljive The Body Shop proizvode. Otvaranje druge prodavnice u tržnom centru Delta City najavljeno je za početak juna.

Brend je osnovan 1976. godine u Brajtonu, Engleska, od strane Dame Anita Roddick. The Body Shop teži da napravi pozitivnu razliku u svetu, nudeći visoko kvalitetne, prirodno inspirisane proizvode, napravljene po održivim i etičkim principima. Pionir je filozofije da poslovanje može biti pokretačka snaga za stvaranje dobrog, a to je i danas glavni etos ove kompanije.

Post VitaminE Najzad nam stiže The Body Shop!

The Body Shop je zaista jedinstven brend i sasvim je prepoznatljiv još od osnivanja. Začetnik je filozofije da poslovanje može biti u velikoj meri usmereno ka stvaranju dobrog, i taj etos je i dalje pokretačka snaga brenda. Prvi se posvetio pravednoj trgovini, davne 1987. godine. Danas imaju partnerstvo sa 32 Community Trade nabavljača sastojaka visokog kvaliteta širom sveta. Bio je prvi međunarodni kozmetički brend koji je pokrenuo pitanje korišćenja životinja u svrhu testiranja kozmetičkih proizvoda, i sakupio podršku potrošača za zabranu u Evropi. Prošle godine, njihova Forever Against Animal Testing kampanja, sakupila je preko 8 miliona potpisa, tražeći zabranu testiranja kozmetičkih proizvoda, na životinjama, svuda i zauvek, kroz kovenciju UN.

Post Aloe Najzad nam stiže The Body Shop!

The Body Shop je poznat kao začetnik upotrebe prirodnih sastojaka u visokokvalitetnim kozmetičkim i toaletnim proizvodima i svojoj etičkoj savesti. Pravi je globalni brend sa 3.000 prodavnica širom sveta. U Srbiji će ponuditi svoje čuvene proizvode kao što su puter za telo Shea Body Butter, maska Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, Hemp Hand Protector za zaštitu ruku od konoplje, kao i nove favorite jogurte za telo Body Yogurts.

Post SHEA Proizvodi Najzad nam stiže The Body Shop!

Više informacija možete dobiti na zvaničnoj facebook stranici brenda The Body Shop Srbija, kao i na zvaničnoj Instagram stranici @thebodyshopserbia.

Comments