S obzirom na količinu boja koja se može naći u mom garderoberu, neko bi pomislio da zaista nisam vešta u njihovom kombinovanju. Stoga, često i samu sebe oduševim kada odaberem komade u jako odvažnim bojama, da te ne lažem, malo ih je, ali su zaista posebni i voljeni. Istina je da ćeš u mom garderoberu naći bezbroj varijacija crne, sive i bele boje, kao i standardno plavi jeans. Uvek sam volela dobre klasične komade, za koje ne moram da odvojim vreme pri kombinovanju, jer idu uz sve, a neverovatno dobro izgledaju.

Ipak bela majica i plave farmerke, zaista jednom moraju biti zamenjene, a kada ću da se oprobam u nošenju boja, ako ne na proleće? Kako se leto bliži sebi dajem zadatak da počnem da nosim sve te zaboravljene stvari, koje ne samo da stvaraju pravu pop up igru, već i podižu raspoloženje.

Inspiraciju za svoje stajlinge nećeš moći da tražiš preterano, jer ćeš je vrlo lako naći na svom Instagram feed-u. Fashion devojke već su se potrudile da kreiraju neke od primamljivih kombinacija, a mi ne možemo da dočekamo da ih iskopiramo.

Trend za ovo predivno proleće/leto biće kombinovanje bilo kojih individualnih boja, koje će nam dodatno pojačati raspoloženje. U nastavku pronađi inspiraciju za svoje zabavne prolećne stajlinge.

Svetlo plavo + belo

Ima nešto u ovoj kombinaciji boja što deluje potpuno letnje, nežno i sanjivo. Ovo je nežna kombinacija, a svaki tvoj stajling u ovakvoj kombinaciji biće neposredan, trendy i imaće effortlessly cool vibe.

Pastel + Beige

Malo stvari podseća na proleće kao pastelne boje. Nežne, romantične pastelne nijanse biće glavna modna opsesija ovog proleća svih devojaka sa girly stilom, a ove sezone kombinovaćemo ih sa nijansama bež boje i sa cargo pantalonama. Umesto monohromatske kombinacije, odluči si se za ovu atraktivnu kombinaciju boja.

Lila + Jeans

Kad smo kod pastelnih boja, pastelno ljubičasto je ove sezone definitivno među našim omiljenim bojama. Ove sezone doživeće svoj modni momenat u kombinaciji sa  jeansom. Jednostavna i prelepa kombinacija u kojoj ćeš briljirati dok ideš po baguette kao prava Parižanka.

Comments