Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

2/3

Ne želimo mi sada ovde da vas ubeđujemo kako ne treba da se šminkate uopšte i ostalo, bilo bi licemerno, ali možemo da vam predočimo koliko je lepše i bolje izgledati negovano i prirodno, i to sa minimumom šminke. Tako je, govorimo o “no-makeup” makeup-u koji je u svetu vodeći beauty trend, a verujemo da će za koju godinu napokon biti i kod nas.

Dakle, suština je izgledati prirodno, kao da niste našminkane iako to u stvari jeste, bez korišćenja mnogo šminke, tj. pudera, ali sa korišćenjem specijalne makeup tehnike u koju se “kunu” Koreanke! Najpoznatija koreanska profesionalna makeup umetnica Jung Sem Mul otkriva kako se, u skladu sa ovim, puder pravilno nanosi kako biste lako postale savršena, prirodna, prelepa verzija sebe bez šminke. Dakle, jasno je – puder je tu, ali kao da nije, a ten je i dalje blistav i savršen. Kako?

Suština je u kontrolisanju količine pudera koju nanosimo. Manje je više i moraćete da naučite da koristite zaista malo pudera jer je ta, baš mala, količina sasvim dovoljna, verovale vi ili ne. Na “ivice” lica i mesta koja su istaknutija nanosite deblji sloj pudera, dok na centralne delove lica i periferije gde je koža tanja, nanosite tanji sloj pudera za prirodniji i sjajniji izgled.

puder 2 Nakon ovog teksta ćeš sigurno promeniti način na koji nanosiš puder!

Editors choice