Ne želimo mi sada ovde da vas ubeđujemo kako ne treba da se šminkate uopšte i ostalo, bilo bi licemerno, ali možemo da vam predočimo koliko je lepše i bolje izgledati negovano i prirodno, i to sa minimumom šminke. Tako je, govorimo o “no-makeup” makeup-u koji je u svetu vodeći beauty trend, a verujemo da će za koju godinu napokon biti i kod nas.

Dakle, suština je izgledati prirodno, kao da niste našminkane iako to u stvari jeste, bez korišćenja mnogo šminke, tj. pudera, ali sa korišćenjem specijalne makeup tehnike u koju se “kunu” Koreanke! Najpoznatija koreanska profesionalna makeup umetnica Jung Sem Mul otkriva kako se, u skladu sa ovim, puder pravilno nanosi kako biste lako postale savršena, prirodna, prelepa verzija sebe bez šminke. Dakle, jasno je – puder je tu, ali kao da nije, a ten je i dalje blistav i savršen. Kako?

Suština je u kontrolisanju količine pudera koju nanosimo. Manje je više i moraćete da naučite da koristite zaista malo pudera jer je ta, baš mala, količina sasvim dovoljna, verovale vi ili ne. Na “ivice” lica i mesta koja su istaknutija nanosite deblji sloj pudera, dok na centralne delove lica i periferije gde je koža tanja, nanosite tanji sloj pudera za prirodniji i sjajniji izgled.

puder 2 Nakon ovog teksta ćeš sigurno promeniti način na koji nanosiš puder!
Comments