U četvrtak 4. juna sa početkom u 18h biće otvorena treća po redu izložba “Egallery” u agenciji za integrisane komunikacije Executive Group koja se nalazi u Knez Mihailovoj 9. Kao i prethodna dva izdanja, kancelarije koje se nalaze na tri sprata biće pretvorene u izložbeni prostor.

Na trećem izdanju EGallery predstaviće se 20 autora sa više od 100 radova u oblasti slikarstva, grafike, fotografije i grafičkog dizajna. Posetioce tokom otvaranja izložbe očekuje i uzbudljiva interaktivna instalacija Milana Ličine, dizajnera iz Beograda, angažovanog na polju audiovizuelnog performansa, interaktivnih instalacija i (new)media art-a. Projekti ovog umetnika nude jednistvena iskustva koja uključuju upotrebu realnih objekata, ljudske interakcije, vizuelnih umetnosti i zvuka u cilju istraživanja njihovih uzajamnih veza i, po mogućnosti, postavi pitanje u vezi sa temom kojom se bavi u radu.

EGallery predstavlja novu umetničku postavku Poziv za medije Nakon prve dve stiže i treća: EGallery predstavlja novu umetničku postavku

Treća u nizu prodajnih izložbi u ovom nekonvencionalnom galerijskom prostoru u centru grada deo je istoimenog, inovativnog projekta koji je Executive Group započeo 2014. godine u saradnji sa grupom Š.U.N.D. (Šta umetnost nudi društvu) kako bi pružio podstrek mladim umetnicima.

“EGallery” će biti otvorena za javnost svakog petka od 15:00 do 17:00 časova, uz prethodnu najavu dolaska na e-mail office@eg.rs.

Comments