Poznata britanska manekenka, Naomi Kembl (Naomi Campbell) zaštitno je lice svog novog pafrema “Wild Pearl”. Ova kampanja nazvana je “Just Beautiful”. Parfem nudi izazovne note, mešavinu cveća i voća, začina i senzualnog traga mošusa, kao i vanile. Ističu se mirisi lubenice, breskve i jabuke. Ovaj miris je osmišljen kao elegantan i ultra moderan miris. Dizajn bočice je jednostavan, sasvim prepoznatljiv i ženstven. Bočica je obojena prepoznatljivom nijansom bisera i odaje utisak glamura i elegancije. Pored novog parfema, ova kolekcija podrazumeva i preparate za negu tela kao što su gel i dezodorans. Ako ste ljubitelj dosadašnjih Naomi Kembl parfema i ovaj će vas sigurno osvojiti.

naomi campbell wild pearl fragrance 570x364 Naomi Campbell Wild Pearl Fragrance Naomi Campbell Wild Pearl 441x1000 Naomi Campbell Wild Pearl Fragrance

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments