Naomi x BOSS capsule kolekcija je napravila veliki odjek na modnoj sceni, jer se slavna manekenka oprobala i kao dizajnerka.

„Snažna, vanvremenska i ležerna“, tako Naomi Campbell opisuje svoju BOSS kolekciju.

„Želela sam da dizajniram komade koji su udobni — komadi koji se mogu nositi, a takođe pomažu vašem telu. Sve je chic i lako. Elegantno. Veoma jednostavna kolekcija, ali veoma dobrog kvaliteta”, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOSS (@boss)

Naomi je odeću kreirala imajući na umu putnike, jer zna ponešto o životu u pokretu. Uz legendarnu karijeru dolazi brz i zahtevan raspored, tako da je njena ideja bila da dizajnira komade koji se mogu pakovati i nositi.

Kao takva, kolekcija odražava Naomine sopstvene želje i sklonosti, kao što su tkanine koje se ne gužvaju. Naomi je takođe poznati germafob, tako da u komadima ima i antimikrobnih elemenata.

Kolekcija od 39 komada donosi savremene krojeve u kombinaciji sa BOSS potpisom. Odeća je luksuzna u materijalima, zahvaljujući upotrebi kašmira i drugih finih tkanina. Uključena su odela koja se mogu kombinovati, udobni duksevi, grafički topovi i džemperi, svi u neutralnoj paleti nijanse badema, crne i bele, sa povremenim ljubičastim akcentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOSS (@boss)

Kolekcija na jedinstven način uključuje inovativne tkanine, namenjene da malo olakšaju život. Nudi praktičnost bez kompromisa u pogledu stila, tako da svaki komad služi svrsi, ne samo estetici.

„U kolekciji ćete pronaći komade koji su raznovrsni i udobni. Odražavaju moj stil života – uvek spremni za sledeću avanturu, ali nikada ne prave kompromise u pogledu stila. Tu je i tkanina protiv gužvanja, što znači da možete da budete u pokretu bez brige o naborima, kao i antistres dizajn u tkanini”, rekla je Campbell.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOSS (@boss)

Pročitajte i ovo: Najbolji stajlinzi Naomi Campbell sa modnih pisti iz devedesetih

Naslovna fotografija: instagram.com/boss

Božica Luković

Comments