Kraljica soula, Angie Stone stiže na teniske terene Kalemegdana sa svojim R’n’B pesmama i “Wish didn’t miss you” svetskim hitom!

Nastupiće po prvi put u Srbiji, u sklopu Musicology Barcaffè Sessions, 1. jula, na teniskim terenima na Kalemegdanu. Dva dana nakon koncerta u Beogradu, Angie Stone će nastupiti i na slovenačkom izdanju Musicology-a u Ljubljani, 3. jula.

Tri puta nominovana za Gremija, uz četiri albuma koji su ušli u Top 10 R&B albuma i jednim koji je završio na prvom mestu, sa preko 1,4 miliona albuma prodatih u SAD i 5 miliona prodatih širom sveta, Angie Stone se sa pravom može nazvati jednim od najzačajnijih svetskih R&B i soul ženskih izvođača, a njen hit “Wish I didn’t miss you” je i dalje veoma slušan na našim prostorima.

Musicology Barcaffè Sessions predstavlja novi koncept koncertno – festivalskog iskustva, na kome posetioci imaju priliku da uživaju u intimnim klupskim nastupima velikih svetskih zvezda, koje obično nastupaju u većim prostorima. Takav će biti i koncert ove dive koja će među zidinama Kalemegdana pevati pred svega nešto više od hiljadu ljudi, te nabavite svoje karte na vreme putem eventima ili ddticketsa.

Angie Stone Napokon u Srbiji: Angie Stone na Kalemegdanu 1. jula (DELIMO KARTE!)

Tri najbrža čitaoca koji se jave u inboks naše Facebook stranice nagradićemo sa po dve karte za ovaj koncert!

Comments