Kako dođe zima, svima nam je najbitnije da nam bude toplo; niko ne voli da se smrzava. Midi haljine laskaju svakom tipu tela i mogu se prilagoditi svim eventovima bilo da vam je potrebno nešto chic ili casual. Zato su ove midi i mini džemper-haljine savršene za one dane zubatog sunca i kada želite da sa sebe skinete barem jedan sloj odeće. Ukoliko još uvek nemate midi džemper haljinu, nakon što budete videli ove autfite sigurno ćete poželeti da sebi kupite makar jednu.

Braon na braon

Kad god vidim da u nečijem stilu dominira jedna boja pomislim na sedamdesete. Nekako je taj trend nijansiranog oblačenja istovremeno vintage i in. Smeđe, braon, bež i krem džemper-haljine su sada svuda i idealne su u kombinaciji sa dubokim čizmama, pogotovo ako spadaju u isti spektar boja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emmanuelle Koffi (@emmanuellek_)

Pruge i šarenilo

Odabir džemper haljine je pola autfita! Imajte na umu da je ona glavni komad koji nosite i da je najbitnije da vam se  u potpunosti dopada. Zato midi džemper-haljina mora biti jedinstvena! Izaberite haljinu sa printom, na primer – sa prugicama. Kada je budete stilizovali – uparite je sa neutralnim, nenametljivim čizmama, poput crnih gležnjača ili bež jakne.

Zagarantovan show stopper je šarena džemper-haljina. Svi su ljubitelji neutralnih boja i kombinacija braon i braon, ali sigurna sam da vaš ormar žudi za haljinom kao što je ova. Zato osvežite svoj stil i eksperimentišite. Oslonite se na vibrantne nijanse crvene i roze kojih se nikada ne možete zasititi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ada (@ada_oguntodu)

Mini džemper haljina

Kraće haljine idu sjajno uz duboke čizme preko kolena. Kratka haljina nije idealna za period kada je previše hladno, ali ne brinite, u martu ćete sigurno rekreirati ovaj look. Jednobojne neutralne mini džemper-haljine pružaju vam priliku da ih ukrasite upečatljivijim aksesoarima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jeanne Damas (@jeannedamas)

Comments