Kada poznati promene imidž – svi primete. Kad su glumci i glumice u pitanju, često mislimo da ima veze sa ulogom koju treba da odglume. Nekad, naravno, nema nikakve veze s tim, već dotični prosto žele da izgledaju drugačije. Svaku promenu činimo za sebe i zbog sebe. Kako mi – tako i poznati. Nove godine nam pružaju mogućnost da nešto otpočnemo ili da nešto promenimo, iako promenama nije potreban posebno doba godine. Tako su mnoge poznate ličnosti u ovu novu godinu ušetale uz novi imidž, promenivši frizure i stajlinge.

Sa kosom je nekako najlakše igrati se i menjati joj dužinu i boju, a kad to učinite, drugima izgledate kao nova verzija sebe. Od najradikalnijih do najdiskretnijih, mnogi lookovi postaju i tuđa inspiracija. Možda se i vi odvažite da probate pojedine od novih izgleda poznatih kada sledeći put posetite svog frizera.

Iz plave u smeđu

Često dugogodišnjim plavušama dosadi da posećuju frizera kako bi im kosa imala izvučene pramenove. A plava je svakako boja koja najviše oštećuje kosu, pa je stalno farbanje veoma loše za njen kvalitet, pogotovo kada su pramenovi u pitanju. Zato se plavuše odlučuju da osveže kosu i povrate joj svežinu tako što se prefarbaju u smeđe nijanse. Sećate li se kako se Gigi Hadid prefarbala u riđe – niko nije mogao da je zamisli s drugom bojom osim plave.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Karlie Kloss (@karliekloss)

Prelazak u tamniju nijansu je mnogo lakše izvesti nego prelazak u svetliju – jedna poseta frizeru i gotovo. Hailey Bieber je prošle godine odlučila da pređe on the dark side i izgleda savršeno kao brineta! Njena koleginica Karlie Kloss se odlučila da promeni boju kose nakon što je 10 godina provela kao plavuša. Na Instagramu je podelila svoju fotografiju i šokirala pratioce.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Florence Pugh (@florencepugh)

Za drastičnije promenu se odlučila i jedna mlada Britanka. Florence Pugh je prvo iz plave boje prešla u smeđu, a zatim se ošišala na kratko. Gledali smo je kao plavušu u ulozi Yelene Belove u filmu Black Widow i seriji Hawkeye, i  izgledalo nam je kao da je ta frizura savršena za nju. Međutim, kada smo videli na njenom Instagram profilu koliko je prelepa kao brineta, poželeli smo da smo je češće viđali u takvom izdanju.

Šiške su se vratile

Znate već da šta god da Queen B uradi – instant postaje trend. Takva je situacija i sa njenim frizurama. Poslednje objave su sve njene fanove vratile u period dvehiljaditih. Duga, ravna plava kosa i šiške sa strane podsetila nas je na njen izgled iz spota Me, Myself and I. Neznatna promena, ali je nemoguće da je ne zapazimo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce)

Comments