Kada je modni izlazak iz zone komfora u pitanju, uvek ćemo rađe glasati “DA”, nego sa “Ne, nikako!”, a nema jednostavnijeg načina da učinimo baš ovo nego sa uparivanjem boja koje su jarke i privlače pažnju.

Da, pastelne nijanse su prelepe i tako “idu” uz proleće, i da, klasični denim autfiti nikad neće izaći iz mode, kao ni floralni print, ali ako ćemo već da ga ponesemo zašto to ne bismo učinili na malo drugačiji način? Kombinacija kobalt plave i sunce žute nijanse nam se čini tako zanimljivom i drugačijom za promenu! A ako tu dodamo i pomenuti cvetni print, imamo dobitni autfit!

MaxCo 2 2 3 Naša nova omiljena kombinacija boja: Kobalt plava i sunce žuta!

Znamo da žuta može biti pomalo “zastrašujuća” boja. Nije je lako kombinovati, može učiniti da ti ten deluje “isprano”, “vrištuća” je i ako preteraš i ne stilizuješ je na pravi način, možeš izgledati smešno! Ipak to nije razlog da je u potpunosti odbaciš, jer postoje male cake kako i u ovoj boji možeš delovati prelepo!

Sunce žuta i kobalt plava su dominantne nijanse, a takve nijanse zahtevaju da budu nošene od strane dama sa stavom i dobrim smislom za stil. Ukoliko ti je potrebno dodatno samopouzdanje, u ovoj kombinaciji boja sigurno ćeš se tako i osećati!

U nastavku ti otkrivamo o čemu da vodiš računa, kada kombinuješ ove dve nijanse!

1. Mekani materijali ih čine lepšim i jednostavnijim za nošenje. Dakle, lepršava haljina poput ove Max & Co haljine sa floralnim printom je idealno rešenje. Jakna u žutoj nijansi je od kože, ali nije “opterećena” dodatnim detaljima poput džepova, kragne i šara.

MaxCo 4 2 4 Naša nova omiljena kombinacija boja: Kobalt plava i sunce žuta!

2. Trudi se da ne kombinuješ više od dve boje! Dakle, torba koju poneseš mora biti ili u istoj plavoj ili žutoj nijansi, mi smo se odlučili za žuti Max & Co tote Boston model!

MaxCo 3 2 3 Naša nova omiljena kombinacija boja: Kobalt plava i sunce žuta!

3. Takođe, aksesoari ili obuća mogu pripadati i istoj porodici boja – ove kožne papuče sa kićankama recimo, imaju više nijansi, ali je žuta i dalje dominantna.

MaxCo 5 2 3 Naša nova omiljena kombinacija boja: Kobalt plava i sunce žuta!

4. Nemoj nositi komade u ovim nijansama koji su prekratki – idealna dužina je malo iznad kolena. Sve drugo može delovati previše upadljivo.

Ukoliko i ti želiš da poneseš ovu kombinaciju boja i želiš da imaš neki (ili sve) od ovih komada, onda nikako ne propusti da posetiš Max&Co prodavnicu na Obilićevom vencu 26, u Beogradu!

MaxCo 1 2 4 Naša nova omiljena kombinacija boja: Kobalt plava i sunce žuta!

I naravno, ne zaboravi da lajkuješ Facebook page svog novog omiljenog brenda i Instagram profil.

Total look: Max&Co
Foto: Vesna Kojić
Stilista: Aleksandra Zec
Šminka: Nadica Lekić

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments