Da vas je neko pre nekoliko meseci pitao za Staniju Dobrojević, rekli biste mu: “Pa…  aha… onako…  znam, stalno je u nekim vezicama, po novinama, fudbalerčići, klubovi…” E, pa ovih dana je svako veče viđamo, momci šuškaju o njenim divnim, velikim… sposobnostima da na divljim ostrvima Kostarike kuva pirinač i zamišljeno leži na plažama čitajući svoju knjigu, preživljavajući surovu igru u kojoj će titula “jedinog preživelog” doneti nagradu od 50,000 evra najupornijem.

slika 1s Naša Stanija: Playboy bombonica

Voleli je il’ mrzeli, njena atraktivnost je neosporna

Plejboj zečica, starleta, model i apsolvent Ekonomskog fakulteta je 12. marta, kada je šou počeo na našoj Prvoj televiziji, ušla kao VIP učesnik “Suvrivor“-a. Jasno je da ljudi nemaju usaglašena mišljenja po mnogim pitanjima, pa tako i u slučaju naše lepe Stanije: neki je mrze, ljubomorišu, krste se, neki je podržavaju i bodre da preživi na ostrvu, mnogi su se zaljubili na prvi pogled i slave njeno zmijsko telo. Za one koji uživaju gledajući je, nasmejana Survajverka priredila je još jedno iznenađenje: pojavila se u najnovijem broju “Playboy”-a. I hvala joj, mnoga srca će iskočiti i mnogo muškaraca će nasmejano, funkcionalnije i produktivnije raditi ovih dana.

slika 2s Naša Stanija: Playboy bombonica

Starleta je za svoj rođendan upoznala čuvenog Hjua Hefnera

I, ako vas sada ponovo priupitam za Staniju, kladim se da ćete imati svašta da mi kažete. Manje-više da li imate pozitivan ili negativan stav, niste ravnodušni stoprocentno! Stanija je rizikovala svojim odlaskom na nepoznato ostrvo i nepoznate okolnosti, avanture, ali stiskanje petlje, svakako joj je otišlo samo u korist. Prokrčilo put do zvezda!

“Da si zvezda, Stano moja, da si među zvezdicama… među svojim sestricama…”A kada smo kod sestrica, sigurno ste načuli da je Stanija nakon pobede na takmičenju najlepše “Playboy Golf” devojke turnira u Nju Džerziju, upoznala Hjua Hefnera (Hugh Hefner) i njegove cupike. E, pa jeste, bila joj je to nagrada za pobedu, a ujedno i ostvarenje svih snova baš na njen rođendan:

“Baš na moj rođendan otišla sam u Plejboj vilu, gde sam videla i upoznala Hefa, koji je pravi džentlmen. Hju je veoma drag i devojke ga obožavaju…” Stanija se lepo provela, a i treba, devojka ima petlju, ima stas, što da ne… Niti krade, niti otima, ceni svoju lepotu, i deli je sa drugima. Stanija, uživaj, ljubomorne duše mogu samo da ti…pljunu pod prozor! Ali, ako uspeš u Americi, neće moći ni pod prozor!

slika 3s Naša Stanija: Playboy bombonica

Stanija uživa na plažama Kostarike, uživajte i vi gledajući je preko malih ekrana

Pohitajte sada po svoj broj “Playboy”-a! Ako vas ko priupita šta ironično i osuđivački, vodite se starim: “Šut’ ba erot’ka!” Ako vas je pak sramota, onda učtivim: “Živi i pusti druge da žive!”

Izvori fotografija: nadlanu.com i vestionline.com


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments