Leto je ono doba godine kada sa radošću otkrivamo malo više kože nego inače – odbacujemo teške pudere i hrlimo u susret svežem, preplanulom tenu bez grama šminke, nosimo otvorene, lepršave haljine, suknjice i majičice, jednostavno, uživamo u tome što smo se najzad oslobodile džempera, kaputa i ostalih kamuflaža kojima smo prekrivale činjenicu da (hajde da budemo iskrene!) nismo toliko vodile računa o nezi kože iako znamo da je po svim pravilima nega kože tokom zime #must! Hej, ne krivimo te! Samim tim što smo skrivene iza mnogo slojeva i što naša koža ni ne može da dođe do izražaja, ne osećamo kao da imamo neku posebnu obavezu prema njoj. A sada, kada je sva pažnja usmerena upravo prema Njenom veličanstvu koži, shvatamo da je potrebno da mudro pristupimo njenoj nezi i odaberemo proizvode koji će joj vratiti toniranost, blistavost i svežinu.

Nikakav problem! S obzirom na to smo i same u istom sosu, napravile smo mini beauty istraživanje i tako pronašle nove favorite za negu kože tokom leta kojima ćeš i sama biti i više nego zadovoljna. U pitanju je Payot kozmetika, a ovi proizvodi su na našoj #musthave listi:

My Payot Fluide za blistavu kožu sa gođi i akai bobicama

Zašto volimo ovaj proizvod? Izuzetno sveža i lagana tekstura ovog fluida “budi” kožu, uklanja tragove umora i vraća tenu blistavost. Gođi i akai bobice su poznate kao “super-voće” zbog svog zaštitnog i stimulativnog delovanja, pa je tako sasvim razumljivo pronašlo svoje mesto i u ovom sjajnom proizodu koji trenutno daje koži mekoću i zdrav izgled. Uz to, koža je hidrirana tokom celog dana, a korišćenje je zaista lako – nanesi fludi svakog jutra na očišćenu kožu lica i vrata i – zablistaj! Fluid je pogodan za sve tipove kože i kao takav je savršen izbor za negu tokom leta kada želiš da svedeš šminku na minimum, a ipak želiš da imaš besprekoran ten. Isprobale smo – deluje!

Naši beauty favoriti Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta GIVEAWAY 2 *GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Hidra 24+ Regard Glacon hidratantna roll-on krema za očnu zonu sa Hydro Defence kompleksom

Znaš ono kada se probudiš relativno naspavana, ali koža oko očiju to ne potvrđuje? Da li je zbog posla, da li zbog provoda, nije ni važno – poenta je da je tvoja koža umorna i da joj je potrebno osveženje! Ova roll-on krema za očnu zonu je idealna za svakodnevnu negu, hidrira kožu i uklanja znakove umora. Hydro Defence kompleks je savršena kombinacija nove generacije aktivnih materija izolovanih iz lubenice i smokve. Inovativna tehnologija obezbeđuje konstantnu difuziju hidrirajućih materija u kožu pomažući joj da obnovi i zadrži rezerve vode kako bi se na taj način usporila pojava prvih bora i obezbedila zaštita od faktora iz spoljašnje sredine. Ono što se nama najviše dopada je lagana tekstura koja u kombinaciji sa metalnom kuglicom za aplikaciju obezbeđuje trenutno osveženje i hidrataciju. Krema se nanosi ujutru i uveče. Zbogom uspavanom i umornom, zdravo zavodljivom pogledu kojim ćeš zavoditi ovog leta!

Naši beauty favoriti Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta GIVEAWAY 3 *GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta
Comments