Koliko god se mi, žene, trudimo da budemo samostalne i jake, bez muškaraca, moramo priznati da to nije lako. Iako ponekad poželimo da nestanu sa zemlje, neophodni su nam. Svaka devojka ima svoj tip muškarca, ili bar malu zamisao kako bi volela da izgleda njen dečko. Evo nekoliko tipova na koje se devojke najčešće lože i baš zbog njih ponekad poželimo da smo same na planeti.

Nepopravljivi romantik – Često se služi srceparajućim tekstovima pesama da bi zaveo neku devojku. Prvo na šta obrati pažnju su oči i osmeh, i radije bi otišao sa mirnom devojkom na sladoled nego sa dobrom cicom u neki klub. Nikada se neće naljutiti na vas i učiniće baš sve da biste bile srećne. Često ga možete videti kako svira gitaru, zabavljajući ostatak društva. Na njih se lože mirne i dobre devojke, koje uživaju u romantici. Iskreno, ja ih ne volim nimalo.

Sportista – Da li postoji neka devojka koja ih ne voli? Njihov uspeh i njihova seksi tela nas zaslepljuju i više ne možemo da se odvojimo od njih. Koliko je vama stalo, toliko njih baš briga. Duhoviti su, zdravi, privlačni ali previše zauzeti i ponekad dosadni. Osim na treninzima, možete ih videti u popularnim beogradskim klubovima kako ispijaju Chivas i slikaju se sa devojkama. Ne vezuju se i ne vole previše ozbiljne veze, a da biste ih osvojile morate imati…sve.

Popularna faca – Zgodni, lepi, popularni. Devojke ih obožavaju, kao i oni devojke, ali samo dok im ne dosadite. Konačno ste uspele da stignete na red i popričate sa njim, ako ste dobra riba odmah će početi sa muvanjem i komplimentima, i tu ste već upecane. Na sledećoj žurci ”slučajno” naletite baš na njega, i pošto mu je potrebna vatačina, baš kao i vama, bez problema se upuštate u to. Sledeće jutro ste najsrećnije na svetu i pune samopouzdanja jer ste smuvale glavnog šmekera, i naravno nadate se pozivu ili bar poruci. Ništa od toga. Taj dečko je već zaboravio na vas. Ali ja ih volim, i ”lepim” se za njih.

Zgodni ”matorac” – Stalno se postavlja pitanje zašto se devojke lože na starije muškarce i šta vide u njima? Pa verovatno sve ono što vi ne vidite. Oni su veći kavaljeri, imaju stila, umeju da poklone pažnju i nežnost i njihovo iskustvo veoma privlači mlade devojke. Devojke se osećaju sigurno pored njih, a to im je najvažnije.
Dešava se da nekim devojkama budu privlačni jedino zbog novca, pa tako preko noći postaju zavodljive žene, spremne da budu sa bilo kim ko će im pokloniti skupocenu torbu ili bočicu parfema.

Balkanac – Ili drugim rečima sirovina. Za neke devojke pravi muškarac, grub, retko romantičan, nekulturan i snažan. Nije još uvek čuo za ravnopravnost polova i ne prihvata devojku koja ne zna da kuva. Pomalo se plaši žena ali nikada neće dozvoliti da se to vidi. Ima visoko mišljenje o sebi i samim tim sklonost ka potcenjivanju. Ne podnosi autoritet i nametnutu disciplinu.

Tinejdž zvezda – Ima ih na sve strane. Počevši od repera do modela i manekena. Imaju kratak rok trajanja, ali su popularni među svim uzrastima. Pomalo uobraženi i nezreli ali puni harizme i stila. Možete ga sresti među klinkicama koje seku vene za njim ili među starijim damama koje vole piletinu.


Đina Lukić je učenica srednje turističke škole i na modu gleda kao na način života. Obožava visoke štikle, šoping, New York, luksuz i Karla Lagerfelda. Ne voli romantiku.
“When I first moved to New York I bought Vogue instead of dinner. I just felt it fed me more.”


Comments