Poznata modna i lifestyle blogerka sa Instagrama – Tanya Parfileva, na ovoj društvenoj mreži probila se brzo zahvaljujući svojoj prirodnoj lepoti ali i jedinstvenoj i dragoj ličnosti. Nju možemo prepoznati po skoro uvek savršeno izvučenom ajlajneru i nude karminu, ali kada je prilika drugačija, ona zna i da iznese jarkocrveni karmin ili intenzivnije senke na očima. U svakom slučaju, njenom nežnom licu skoro svaki makeup look dobro pristaje, a mi smo u nastavku teksta odvojili nekoliko njenih lookova koji su nama omiljeni, i koje bismo voleli da rekreiramo prvom prilikom. U pitanju su uglavnom jednostavni lookovi koje ćete sigurno moći da ponovite na sebi i koji su savršeni za neke svakodnevnije prilike, kao što su odlazak do grada sa prijateljicama ili dejt, ali isto tako imamo i jedan idealan predlog za sve buduće mlade koje nisu sigurne kako bi se našminkale za svoj najdraži dan. Uživajte!

Vibrantni crveni karmin

Jarki crveni karmin je must have u kolekciji šminke svake žene na ovom svetu, i njega nosimo onda kada se osećamo moćno i dobro, ili onda kada taj osećaj želimo da prizovemo! Tanya se odlučila za vibrantno crvenu nijansu koja čak u sebi ima primesu cinobera, i koja je definitivni fokus ovog celog odabranog looka. Uz ovako intenzivan karmin najbolje bi bilo da vam ostatak lica bude neutralno našminkan, da jednostavno imate uglađen ten i dobro oblikovane obrve.

Retro glam look

Tanya je poznata po svojoj ljubavi prema ajlajneru, a kako bolje nositi ajlajner nego u retro, glamuroznom izdanju? Ona je nežno izvučen crni ajlajner uklopila uz dobro oblikovane, prirodne obrve, hladnoroze rumenilo i neutralne usne sa mat karminom koji odgovara prirodnoj nijansi usana. Odabrala je senke u prirodnim, nude tonovima, i odlučila se za veoma suptilan hajlajter. Ovaj celokupan look veoma je retro i asocira nas na 50-te godine prošlog veka, a Tanya ga je uklopila uz frizuru takođe retro duha.

Jesenji look sa cigla/braon karminom

Iako je jesen prošla, ovaj look možete iznova primeniti i u prolećnim mesecima koji su pred nama. On je ženstven i suptilan, ali ga ipak odlikuje sexy karmin u cigla, koralnoj ili čak braonkastoj boji – koje se u 2021. godini vraćaju u trend. Uz ove boje karmina uklopite tanku liniju ajlajnera i naglašene obrve, kao i suptilno konturisano lice. Kako bi ovaj look došao do izražaja, vežite kosu u niski rep i sklonite je sa lica što je više moguće.

Nežni look za buduće mlade

Ukoliko u budućnosti u planu imate venčanje, za početak – čestitamo! A ako još uvek niste sigurne kako biste se našminkale za ovaj poseban dan u svom životu, imamo savršen predlog za vas! Tanya se za svoje venčanje odlučila za veoma nežan i skoro pa “no makeup makeup look”, koji se jedino ističe tanikom i veoma suptilnom linijom ajlajnera na očima. Kod ovog looka važno je da vam karmin bude mat i u blago tamnijoj nijansi od usana, da su obrve adekvatno oblikovane i da stavite veoma suptilni bronzer na obraze i jagodice.

Comments