U danima kada sabiramo rezultate iz godine koja je uskoro za nama, ne možemo a da se ne prisetimo naslovnica koje su je obeležile. Stoga vam danas predstavljamo najbolje naslovnice iz 2015. godine.

Brazilska lepotica Žizel Bundšen ulepšala nam je hladne januarske dane naslovnicom australijskog izdanja magazina “Vogue”, na kojoj je blistala u šljokičavoj haljini brenda Chanelvintage teksas jakni.

najbolje naslovnice 1 Naslovnice koje su obeležile 2015. godinu

Kim Kardašijan nas je januarskom naslovnicom magazina “Elle” pozvala da volimo svoje telo i tako definitivno obeležila 2015. godinu.

najbolje naslovnice 12 Naslovnice koje su obeležile 2015. godinu

Prva naslovnica Džordan Dan za britanski “Vogue”, za koji je fotografije radio sjajni Mario Testino. U pitanju je februarsko izdanje.

najbolje naslovnice 2 Naslovnice koje su obeležile 2015. godinu

Martovska naslovnica magazina “Vogue” bila je pravi bum, s obzirom na to da su se na njoj našle dve plavokose lepotice i najbolje prijateljice, Karli Klos i Tejlor Svift.

najbolje naslovnice 3 Naslovnice koje su obeležile 2015. godinu

Još jedna martovska naslovnica koja je izazvala more komentara, bila je naslovnica američkog “Harper’s Bazaar”-a sa Rijanom u glavnoj ulozi. Čuveno plivanje sa ajkulama definitivno je momenat koji nećemo zaboraviti!

najbolje naslovnice 5 Naslovnice koje su obeležile 2015. godinu
Comments