Jedna od najpoznatijih serija iz devedesetih godina, koja je pomerila granice ženske seksualnosti i poglede na feminizam, i koja je istraživala veze i život ambicioznih žena u tridesetim godinama iz više aspekata, “Seks i grad” – kao što sada već dobro znamo, dobija svoj nastavak. Ovaj nastavak, pod imenom “And Just Like That”, pratiće živote naših omiljenih protagonistkinja, Keri, Mirande i Šarlot, nažalost sa odsustvom Samante, a njegovo snimanje trenutno je u toku. Kako je originalna serija bila izuzetno poznata po neverovatnim, high fashion kostimima iza kojih stoji kostimografkinja Patricia Field i koji su uticali na čitavu generaciju žena i njihov stil, naša očekivanja po pitanju stajlinga koje ćemo gledati u nastavku su velika – i naravno da smo morali da zavirimo na set i vidimo kako barem neki od njih izgledaju! U nastavku vam predstavljamo za sada najbolje stajlinge koje su iznele glumice Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, da i vama makar malo olakšamo nestrpljivo iščekivanje nastavka serije koja nam se svima uvukla pod kožu.

Sara Džesika Parker u Carolina Herrera haljini

Sara Džesika u ulozi Keri ostaje verna odevnim komadima i modnim brendovima u kojima smo je u prethodnoj sezoni, kao i u “Seks i grad” filmovima mogli videti, a fanovi će prepoznati Streets Ahead kaiš sa nitnama koji nosi preko roze Carolina Herrera haljine. Naravno, ovaj autfit uklopila je uz Manolo Blahnik par cipela na štiklu.

Sintija Nikson u Likely kombinezonu

Sintija Nikson u ulozi Mirande izgleda apsolutno glamurozno u ovom bordo kombinezonu sa pojasom oko struka, njujorškog brenda Likely.

Kristin Dejvis u vintidž Givenchy topu

Kristin Dejvis u ulozi Šarlot nas je često inspirisala svojim ženstvenim i nežnim stajlinzima, a ovog puta je možemo videti u malo više seksi izdanju. Ona nosi vintidž Givenchy top sa karnerima, uklopljen uz crne pantalone i malu Chanel torbu. Ovaj stajling je pravo all black savršenstvo.

Sara Džesika Parker u dezeniranoj haljini, Saint Laurent sandalama i sa Fendi torbom

Ovaj stajling nas od svih do sada najviše podseća na Keri koju znamo i volimo, a u njemu je vidimo u neobičnoj dezeniranoj haljini, koju je uklopila uz Saint Laurent sandale sa platformom i naravno, nezaboravnu Fendi Baguette torbu, koja je u ovoj seriji već igrala veliku ulogu. Setite se samo izjave “This is not a bag – it’s a Baguette!

Sintija Nikson u L’Agence maksi haljini

Sintija je opuštenija i istovremeno sofisticiranija nego ikada u ovoj kariranoj L’Agence maksi haljini, koju je uklopila uz elegantni braon kožni kaiš oko struka i sandale sa platformom.

Comments