Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

Max Factor je pokrenuo kampanju MaxFactorStories koja u prvi plan ističe novu, osnažujuću definiciju lepote, u kojoj se svaka žena može pronaći i prepoznati. Inspirativna poruka poziva dame da slave svoja životna iskustva, uspone i padove jer Max Factor veruje da je upravo to ono što nas čini jačim, snažnijim i lepšim – bez obzira na godine, poreklo i životne izbore.

Max Factor Srbija se sa ponosom priključuje ovom putovanju sa damama širom sveta koje su podelile svoja iskustva i dodaje još jednu priču od strane poznatog TV lica – Nataše Miljković.

6 4 NATAŠA MILJKOVIĆ se pridružuje novoj globalnoj MAX FACTOR kampanji MaxFactorStories

Nataša Miljković u kampanji ističe: “Sa radom na televiziji sam počela sa svega 14 godina. Kada odrastate tako, u očima javnosti na neki način, lako možete postati svoj najveći kritičar, stalno brinući o tome kako izgledate pod kojim svetlom, iz kog ugla kamere, da li ćete reći pravu stvar, postaviti pravo pitanje… Međutim, taj strah mi je upravo pomogao da promenim način razmišljanja i da steknem samopouzdanje – zabranim sebi da strah postane “kavez””. 

Moje zanimanje mi je omogućilo da čujem mnogo priča, upoznam puno ljudi, verujem u nemoguće i naučim da uspehe treba slaviti, da, ali je važnije ceniti padove. Svako ima neku svoju priču kako se podigao nakon pada i odatle dolazi istinska lepota, zar ne?”

Nataša je ne samo prelepa žena, već i ostvarena majka, uspešna novinarka, urednik i TV lice.

Zajedno sa damama koje su deo ove internacionalne  kampanje želi da istakne da je svaka žena lepa na svoj način, i da su ih njihovi životni putevi, uspesi, a pogotovo padovi doveli do onoga što su danas.

3 4 NATAŠA MILJKOVIĆ se pridružuje novoj globalnoj MAX FACTOR kampanji MaxFactorStories

Max Factor je #MaxFactorStories kampanjom podstakao snažne žene da podele svoju priču kako bi ohrabrile ostale žene da stanu iza svoje autentičnosti, pronađu snagu i hrabro se izbore za sopstveni put.

Lepota je više od onoga što se vidi, to je priča koja stoji iza svakog od nas.

Editors choice