WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Max Factor je pokrenuo kampanju MaxFactorStories koja u prvi plan ističe novu, osnažujuću definiciju lepote, u kojoj se svaka žena može pronaći i prepoznati. Inspirativna poruka poziva dame da slave svoja životna iskustva, uspone i padove jer Max Factor veruje da je upravo to ono što nas čini jačim, snažnijim i lepšim – bez obzira na godine, poreklo i životne izbore.

Max Factor Srbija se sa ponosom priključuje ovom putovanju sa damama širom sveta koje su podelile svoja iskustva i dodaje još jednu priču od strane poznatog TV lica – Nataše Miljković.

6 4 NATAŠA MILJKOVIĆ se pridružuje novoj globalnoj MAX FACTOR kampanji MaxFactorStories

Nataša Miljković u kampanji ističe: “Sa radom na televiziji sam počela sa svega 14 godina. Kada odrastate tako, u očima javnosti na neki način, lako možete postati svoj najveći kritičar, stalno brinući o tome kako izgledate pod kojim svetlom, iz kog ugla kamere, da li ćete reći pravu stvar, postaviti pravo pitanje… Međutim, taj strah mi je upravo pomogao da promenim način razmišljanja i da steknem samopouzdanje – zabranim sebi da strah postane “kavez””. 

Moje zanimanje mi je omogućilo da čujem mnogo priča, upoznam puno ljudi, verujem u nemoguće i naučim da uspehe treba slaviti, da, ali je važnije ceniti padove. Svako ima neku svoju priču kako se podigao nakon pada i odatle dolazi istinska lepota, zar ne?”

Nataša je ne samo prelepa žena, već i ostvarena majka, uspešna novinarka, urednik i TV lice.

Zajedno sa damama koje su deo ove internacionalne  kampanje želi da istakne da je svaka žena lepa na svoj način, i da su ih njihovi životni putevi, uspesi, a pogotovo padovi doveli do onoga što su danas.

3 4 NATAŠA MILJKOVIĆ se pridružuje novoj globalnoj MAX FACTOR kampanji MaxFactorStories

Max Factor je #MaxFactorStories kampanjom podstakao snažne žene da podele svoju priču kako bi ohrabrile ostale žene da stanu iza svoje autentičnosti, pronađu snagu i hrabro se izbore za sopstveni put.

Lepota je više od onoga što se vidi, to je priča koja stoji iza svakog od nas.

Editors choice