Modna lekcija koju smo odavno naučile i stalno je ponavljamo glasi – moda je prolazna, stil je večan. I zaista, moda se menja, svake sezone nam dolaze novi trendovi, ali ako imamo stila to će se videti šta god da obučemo. Takođe, da li imamo stila otkrivaju i male, svakodnevne navike. Da li su ovo i vaša pravila?

Devojke od stila uvek pripremaju šta će obući veče pre. Pre spavanja izdvoje nekoliko minuta da osmisle sutrašnju kombinaciju kako bi ujutru imale vremena da se na miru spreme, umesto da paniče ispred ormara, hvatajući se za kosu i razmišljajući “šta sada da obučem?” Njima jutro nikada ne počinje stresno.

Micah Gianneli Best top personal style fashion blog Street style editorial Levis editorial campaign Triple double denim Vera Xane Save the Last Pinker Androgynous model girl 5 Navike koje svaka devojka od STILA mora imati

Devojke od stila daju sebi dovoljno vremena da se spreme. Ovo ima veze i sa pripremanjem odevne kombinacije veče pre. Ako taj “posao” odradite pre spavanja, ujutru dobijate nekoliko minuta više da se istuširate, namestite frizuru, lepo se našminkate… Imate vremena za sve. Samim tim, neće biti greške – vaš izgled biće perfektan!

Devojke od stila pažljivo biraju veš. One znaju da je ta “podloga” ključna za dobar izgled. Ako odaberete odgovarajući veš koji neće biti sintetički, neće vas stezati itd, osećaćete se prijatno, seksi i samouvereno, a vaša odeća će savršeno stajati.

Comments