Planirate putovanje? Ura! Sigurno jedva čekate da zaboravite na sve obaveze i prepustite se čarima odmora, što je, naravno, i logično. Ipak, manje lep deo planiranja putovanja je svakako pakovanje. Ma, šta manje lep – najgori! Ako se i ovako svakog dana mučite da smislite novu kombinaciju, pakovanje tu muku još i uvećava jer ne možete spakovati ceo svoj ormar. A šta ako vam se danas dopada to što ste spakovale, a kada budete bile na odmoru shvatite da je ta kombinacija baš bez veze? A nemate alternativu! Horor! Ovako makar od punog ormara možete da izvučete nešto drugo i “doradite” autfit…

Nažalost, vrlo je verovatno da će vam se ovo desiti, ali rešenje koje može biti prihvatljivo jeste da u svom koferu uvek imate kombinacije koje su dobitne i proverene. Na taj način, sa “siguricom”, bićete i same sigurne da ćete uvek izgledati dobro, bez obzira na priliku i bez obzira na vaše trenutno raspoloženje. Jer, kombinacije koje su proverene i dobitne kod kuće – biće takve i na odmoru!

Bela haljina i ravne sandale

Klasična kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode. Savršena za lagane dnevne šetnje, ali i večernji izlazak na piće. Ležerno, a trendi. I ženstveno. I definitivno nešto što vam je neophodno!

Ležerni duks, šorts i patike

Ako spadate u one devojke koje vole aktivan odmor koji uključuje mnogo šetnje, istraživanja i avantura zna se – u vašem koferu se moraju naći patike! A ako želite modernu kombinaciju u kojoj ćete se osećati prijatno, uz njih kombinujte omiljeni šorts i ležerni duks.

Šarena haljina, teksas jakna i patike

Bez obzira na to da li je reč o dnevnoj ili večernjoj varijanti, sa ovom kombinacijom nikada nećete pogrešiti. Ženstvena i moderna, a istovremeno praktična i ležerna, jednom rečju – savršena. Za svaku priliku.

Comments