Prva prolećna noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, ponovo će se održati u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji! Samo u petak, 07. aprila, ljubitelji dobrog šopinga moći će od 17 časova do ponoći da kupuju po dodatno sniženim cenama!

Sve posetioce očekuje dodatnih 20 odsto popusta na već snižene outlet cene. Takav popust, uz već postojeći od 30 do 70 odsto, pravi je povod za obilazak najvećeg Outlet centra u Srbiji!

Vrhunac večeri obeležiće nastup grupe KIKI I PILOTI, koji će tokom 120 minuta izvoditi svoje najveće hitove. Šoping žurku će svojim nastupom razmrdati i performas DJ-a, a najmlađi posetioci imaće priliku da se zabavljaju na našem igralištu , uz to sigurno će ih obradovati i klovn koji će modelirati balone.

Pogledajte sta smo izdvojili iz bogate ponude za vas:

body01 Ne propusti: Fashion Park Outlet Centar Inđija organizuje prvu prolećnu noć kupovine! body02 Ne propusti: Fashion Park Outlet Centar Inđija organizuje prvu prolećnu noć kupovine! body03 Ne propusti: Fashion Park Outlet Centar Inđija organizuje prvu prolećnu noć kupovine!

 

Comments