Potreba ume da bude veoma uvrnuta. Možda vam je u ovom trenutku, u ovom periodu i fazi potrebno da vas neko odbacuje i negira, da biste nešto naučili. Recimo, da prozrete njegovu potrebu. Jer onaj ko vas gura od sebe, možda ima potrebu da odigra neku svoju dramu. I možda ste mu potrebni da bi imao koga da povredi i dokaže sebi još jednom, da nije sposoban za ljubav, da mu ne ide, da nema sreće, da je proklet. Ili da mu srušite koncept.

Samo, da li je to i vaš scenario? Da pokušavate da doprete do nekoga ko drži distancu i svojim stavom vam poručuje da mu niste potrebni?
Hoćete li to najzad isterati do kraja? Ili ćete odustati. Ili opet nećete uspeti.

Zavisi koliko toga imate iza sebe. I koliko ste do sada osvestili svoje vrednosti, svoje potrebe i koliko ste realizovali ljubav prema sebi.

I ako ste sve odradili kako treba, znate ko ste, šta hoćete, koji su vam ciljevi i kako da ih ostvarite, možete da birate. Sa punom svešću.

Jer možda ćete čistog srca odlučiti da uopšte ne možete da se bakćete sa nekim do koga morate da dopirete, da ste završili sa svakim pokušajem da zidove oko nečijeg srca probijate glavom i da vam uopšte ni za kakavu životnu lekciju više nikada nije potreban neko kome niste potrebni. Bravo!

Devojka na ramenu momka Ne treba ti onaj kome nisi potrebna

Comments