“Cvetni print za proleće?! Revolucionarno!” – reče Miranda Prisli, čuveni, glavni lik filma “Đavo nosi Pradu”, koji možemo da gledamo, hmmm, uvek?!

Čini se da su ljudi koji diktiraju trendove konačno poslušali reči urednice magazina “Runway“, te evo dobrih vesti za sve devojke koje nisu veliki fanovi pink boje, cvetova, cvetića i leptirića na odeći! Ove sezone čini se da je haljine sa cvetnim dezenom dizajnirala jedna druga filmska junakinja – Mortiša Adams, te su one sada ne samo dugačke već i dolaze u mnogo tamnijim nijansama i paleti boja!

MaxCo 2 2 2 Ne vidiš se u haljini cvetnog printa? Ovaj novi trend će te naterati da se predomisliš!

Mnogi dizajneri su svoje modele obukli u duge haljine mračnih, pa čak i pomalo zlokobnih šara: Zamisli cveće zla ili kako bi izgledala skrivena bašta u ponoć i bićeš na dobrom putu da sebi dočaraš vajb ovog trenda!

Još bolja vest je da se ovakve haljine već mogu pronaći i u našim radnjama, te smo sigurni da ćemo ih vrlo brzo viđati svuda. Iako ti možda deluje neverovatno da nosiš tamne boje tokom proleća, mi kažemo – pravila su tu da bi se kršila!

Haljina koju smo pronašli u Max&Co potpuno “pogađa” i prati ovaj trend, te ti u nastavku otkrivamo kako da je stilizuješ!

MaxCo 3 2 2 Ne vidiš se u haljini cvetnog printa? Ovaj novi trend će te naterati da se predomisliš!

Nemoj se plašiti da izabereš haljinu na kojoj je cvetni print malo više apstraktan –  to je cela poenta! Već smo pomenuli baštu u ponoć: po neka zvezdica tu i tamo, učiniće da deluješ još misterioznije.

Naravno neka šminka koju nosiš bude jednostavna i prirodna, haljina je već dovoljno tamna da bi i lice opteretila jakim nijansama.

MaxCo 1 2 3 Ne vidiš se u haljini cvetnog printa? Ovaj novi trend će te naterati da se predomisliš!

Ukoliko preko haljine želiš da poneseš mantil ili kožnu jaknu recimo, neka bude tamna, odnosno u istoj nijansi kao i haljina.

MaxCo 4 2 2 Ne vidiš se u haljini cvetnog printa? Ovaj novi trend će te naterati da se predomisliš!

Neka torba koju poneseš bude u svetlijoj nijansi, poput ove prljavo roze boje – kako bi tvoja haljina više došla do izražaja.

MaxCo 5 2 2 Ne vidiš se u haljini cvetnog printa? Ovaj novi trend će te naterati da se predomisliš!

Ukoliko ti se dopao naš predlog i želiš da imaš neki (ili sve) od ovih komada, onda nikako ne propusti da posetiš Max&Co prodavnicu na Obilićevom vencu 26, u Beogradu!

I naravno, ne zaboravi da lajkuješ Facebook page svog novog omiljenog brenda i Instagram profil.

Total look: Max&Co
Model: Tijana Bakaj
Foto: Vesna Kojić
Stilista: Aleksandra Zec
Šminka: Nadica Lekić

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments