Svako leto sa sobom donosi nove i jedinstvene trendove koje uvek s radošću prihvatamo, jer da li postoji povoljnije vreme za eksperimentisanje od leta!

Pomno smo pratili beauty trendove na modnim revijama u svetskim prestonicama mode i zapazili smo da su se modni znalci i te kako ujedinili u izboru make-upa za ovu sezonu.

Izaberite moderan i osvežavajući look i blistajte u svom gradu, na poslu, a naročito na godišnjem odmoru na nekoj egzotičnoj destinaciji!

Narandžasti karmin

Imale su ga manekenke na revijama Rag&Bone, DSquared, Prabal Gurung. Narandžasti karmin učiniće da svi gledaju u vas i da vam se dive. Naročito će vam odlično stajati kada budete preplanuli. Izaberite i neobične naočare, i više ništa drugo neće biti potrebno da biste izgledali fenomenalno!

hbz ss2014 bty trends orange lips lg Ne zaboravite: Šest letnjih beauty trendova

Neobavezna punđa

Punđa koja izgleda kao da ju je “korigovao” vetar viđena je na revijama Michael Kors, Tom Ford, Peter Som. Smešno, ali istinito: koliko god užasno izgledala vaša kosa kad se probudite, toliko će vam bolje izgledati neobavezna punđa. Podignite kosu, uvijte je, skupite u punđu i bez opterećenja! Leto je uvek za opušten look!

hbz ss2014 bty trends windswept updo lg Ne zaboravite: Šest letnjih beauty trendova

Bez šminke

Ne samo što je u trendu već je zdravo za vaše lice i kožu, naročito u vreme letnjih vrućina. Na revijama Chloe, Isabel Marant, Alexander Wang primetili smo da manekenke ili nisu našminkane, ili su minimalno našminkane. Čisto lice, istaknute jagodice i prirodna boja usana, nikad ne izlaze iz mode. Prirodno je uvek in.

hbz ss2014 bty trends au naturale lg Ne zaboravite: Šest letnjih beauty trendova

Pletenice

Zanimljiv način da skupite kosu na plaži ili bazenu upravo je ovaj – u pletenicu! I to neobaveznu pletenicu, gde nije svaki pramen na svom mestu. Leti ništa ne mora da bude “pod konac”, zato ga i obožavamo. Brendovi Rachel Zoe, Alberta Ferretti i Giles prvi su se zaljubili u ovaj trend i pokazali nam ga na svojim revijama.

hbz ss2014 bty trends rumpled braids lg Ne zaboravite: Šest letnjih beauty trendova

Pastelne boje senki

Ukoliko odlučite da se šminkate, naš predlog su pastelne boje senki. Naravno, pazite da ne izgledate kao da ste nastupale u cirkusu, već da to bude sofisticirano i umereno. Trend šminkanja šarenim bojama promovisale su na ovogodišnjoj Nedelji visoke mode Prada i Burberry.

hbz ss2014 bty trends pastel eyes lg Ne zaboravite: Šest letnjih beauty trendova

Nov izgled kose

Nismo svi bili dovoljno hrabri da prihvatimo trend mokre kose od pre nekoliko sezona. Ali ovaj stil kose, oštrog oblika i pravca oduševio nas je. Kosa je skroz “slepljena” uz glavu na vrhu, a slobodna pri kraju i izgleda neodoljivo i za specijalne prilike i za plažu. U to su nas uverile i modne kuće Balenciaga i Max Mara.

hbz ss2014 bty trends mixed textures lg Ne zaboravite: Šest letnjih beauty trendova

Tara Đukić

Comments