Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Čekanje Godoa je postao izraz za iščekivanje nečega što se nikada neće dogoditi (gajenje lažne nade), a Sizifov posao je uzaludno nošenje tereta sa kojim nikada nećemo izaći na kraj i ratosiljati ga se.

Užasno je teško boriti se za očuvanje nestabilnog, burnog i napetog odnosa – u toj borbi vođeni smo dubokim i strastvenim osećanjima i zapravo se borimo za validnost, potvrdu i istinitost tih osećanja. U to ulažemo ogromne količine energije, vremena, živaca i nade i nastavljamo, iako ponekad pomišljamo da je sve što radimo uzaludno.

Najčešće mislimo – promeniće se

Pošto smo sklone da gledamo unapred i sledimo svoju viziju, radije nego da se zadržavamo u sputavajućim okvirima realnosti, često u muškarcima vidimo potencijal i to nam je dovoljno da samouvereno krenemo u projekat razvijanja tog potencijala, koji naši partneri niti vide, niti veruju da ga poseduju, niti žele da ga razvijaju. Verujemo da ćemo svojom verom, ljubavlju i predanošću inspirisati partnera da postane najbolja verzija sebe i da će se tada isplatiti naše strpljenje i trpljenje, jer sreća se osvaja i na njoj se vredno radi. E, jesmo štreberke, kao da smo sve išle u istu Gimnaziju za usvajanje modela klasičnih mitova o ljubavi koja sve pobeđuje i snazi i istrajnosti koje nas uče da ne odustajemo, iako je najmudrije, najrazumnije i najzdravije – odustati.

Editors choice