Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Čekanje Godoa je postao izraz za iščekivanje nečega što se nikada neće dogoditi (gajenje lažne nade), a Sizifov posao je uzaludno nošenje tereta sa kojim nikada nećemo izaći na kraj i ratosiljati ga se.

Užasno je teško boriti se za očuvanje nestabilnog, burnog i napetog odnosa – u toj borbi vođeni smo dubokim i strastvenim osećanjima i zapravo se borimo za validnost, potvrdu i istinitost tih osećanja. U to ulažemo ogromne količine energije, vremena, živaca i nade i nastavljamo, iako ponekad pomišljamo da je sve što radimo uzaludno.

Najčešće mislimo – promeniće se

Pošto smo sklone da gledamo unapred i sledimo svoju viziju, radije nego da se zadržavamo u sputavajućim okvirima realnosti, često u muškarcima vidimo potencijal i to nam je dovoljno da samouvereno krenemo u projekat razvijanja tog potencijala, koji naši partneri niti vide, niti veruju da ga poseduju, niti žele da ga razvijaju. Verujemo da ćemo svojom verom, ljubavlju i predanošću inspirisati partnera da postane najbolja verzija sebe i da će se tada isplatiti naše strpljenje i trpljenje, jer sreća se osvaja i na njoj se vredno radi. E, jesmo štreberke, kao da smo sve išle u istu Gimnaziju za usvajanje modela klasičnih mitova o ljubavi koja sve pobeđuje i snazi i istrajnosti koje nas uče da ne odustajemo, iako je najmudrije, najrazumnije i najzdravije – odustati.

Editors choice