Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Čekanje Godoa je postao izraz za iščekivanje nečega što se nikada neće dogoditi (gajenje lažne nade), a Sizifov posao je uzaludno nošenje tereta sa kojim nikada nećemo izaći na kraj i ratosiljati ga se.

Užasno je teško boriti se za očuvanje nestabilnog, burnog i napetog odnosa – u toj borbi vođeni smo dubokim i strastvenim osećanjima i zapravo se borimo za validnost, potvrdu i istinitost tih osećanja. U to ulažemo ogromne količine energije, vremena, živaca i nade i nastavljamo, iako ponekad pomišljamo da je sve što radimo uzaludno.

Najčešće mislimo – promeniće se

Pošto smo sklone da gledamo unapred i sledimo svoju viziju, radije nego da se zadržavamo u sputavajućim okvirima realnosti, često u muškarcima vidimo potencijal i to nam je dovoljno da samouvereno krenemo u projekat razvijanja tog potencijala, koji naši partneri niti vide, niti veruju da ga poseduju, niti žele da ga razvijaju. Verujemo da ćemo svojom verom, ljubavlju i predanošću inspirisati partnera da postane najbolja verzija sebe i da će se tada isplatiti naše strpljenje i trpljenje, jer sreća se osvaja i na njoj se vredno radi. E, jesmo štreberke, kao da smo sve išle u istu Gimnaziju za usvajanje modela klasičnih mitova o ljubavi koja sve pobeđuje i snazi i istrajnosti koje nas uče da ne odustajemo, iako je najmudrije, najrazumnije i najzdravije – odustati.

Editors choice