Kada pomislite na modu i jedan od najprestižnijih modnih događaja kao što je Nedelja mode, nekako vam prvo na pamet padaju poznate metropole poput Njujorka, Milana, Londona, Pariza… Australija i ne baš, zar ne? Ipak, to je takva šteta! Prethodnih dana Nedelja mode se održavala i u Sidneju, a ono što smo tamo mogli da vidimo kada je reč o odevnim kombinacijama zaista nas je ostavilo bez daha. Devojke iz Australije dokazale su da imaju savršen osećaj za modu koji je nepravedno zanemaren, a zato vam danas predstavljamo nekoliko najboljih street style kombinacija koje ćete odmah poželeti da “iskopirate”!

Kombinezone smo volele, volimo i volećemo ih i u ovoj sezoni. Odaberite one zanimljivih boja i dezena, a u kombinaciji sa efektnim aksesoarom dobićete autfit koji osvaja na prvi pogled!

nedelja mode 2 Nedelja mode u Australiji: Street Style izdanja koja ćete ODMAH poželeti da iskopirate

Kožna suknja i košulja sa golim leđima? Zavodljivo! Mi bismo ovo rado nosile, čak, već “kopamo” po ormaru u potrazi za sličnim komadima garderobe.

nedelja mode 3 Nedelja mode u Australiji: Street Style izdanja koja ćete ODMAH poželeti da iskopirate

Ako se neki dezen izdvojio kao najupečatljiviji za sezonu proleće/leto 2016. onda su to definitivno pruge. Nosite ih u svim varijantama, u svim kombinacijama boja i u svim prilikama. I, naravno, nećete pogrešiti!

nedelja mode 4 Nedelja mode u Australiji: Street Style izdanja koja ćete ODMAH poželeti da iskopirate

Crno bele kombinacije uvek su dovoljno efektne i samim tim rado birane u modnom svetu. A još ako odaberete neki interesantni spoj poput laganog sakoa sa duplim kopčanjem i romantične suknje od čipke sasvim sigurno ćete biti primećene i rado “kopirane”. Ne zaboravite upadljive aksesoare poput naočara za sunce ili simpatičnih torbica ukrašenih nekom šarenom maramom. Budite kreativne!

nedelja mode 5 Nedelja mode u Australiji: Street Style izdanja koja ćete ODMAH poželeti da iskopirate
Comments