Nakon Njujorka i Londona, na red je došao i Milano da svoje ulice otvori za sve te originalne, trendi kombinacije koje ćemo u narednom periodu vrlo rado “kopirati”. Neke od njih jesu “već viđene”, ali su osvežene novim detaljima, dok su neke sasvim nove i drugačije i, samim tim, pravi izazov za imitiranje.

Naša ljubav prema kombinezonima se prenosi iz sezone u sezonu, ali ako su oni predstavljeni na sasvim drugačiji način, naša ljubav biva još veća, zar ne? Zanimljivi beli kombinazon ukrašen crnim kaiševima i klasičnom crno belom jaknicom trend je koji ćemo rado ispratiti, naročito zbog ovih sjajnih širokih nogavica! A obuća? Što upadljivija – to bolja!

street style 12 Nedelja mode u Milanu: Najoriginalnija Street Style izdanja

Sećate se onih pantalona koje imaju “produžetke” kako bi se zakačile za stopalo? O da, nosile smo ih pre hiljadu godina! Ipak, vreme je da ih se podsetimo i ponesemo uz klasične salonke i košulje, uz dodatak upadljivog nakita.

street style 11 Nedelja mode u Milanu: Najoriginalnija Street Style izdanja

Jeste da je došla jesen, ali to ne znači da treba da se odreknemo svih onih cvetnih motiva koji asociraju na leto. Naprotiv, oni se mogu provući i kroz našu jesenju garderobu, naravno, u odgovarajućim kombinacijama boja. Svoje vesele hipi tunike ponesite uz omiljene farmerke i izgledaćete kao da ste došle pravo iz Milana!

street style 10 Nedelja mode u Milanu: Najoriginalnija Street Style izdanja

Osim toga, svoje omiljene letnje kombinacije ponesite tokom ovih poslednjih toplih dana i pokažite svim hejterima leta da i dalje nije gotovo!

street style 91 Nedelja mode u Milanu: Najoriginalnija Street Style izdanja
Comments