Nedelja mode u Njujorku je završena, a mi smo doslovno ostali bez teksta nakon što smo ispratili sve revije! Moramo priznati da je ovaj prestižni modni događaj ove godine zaista bio fenomenalan, a na modnim pistama smo imali prilike da pogledamo najbolje od najboljih revija poznatih dizajnera. Kao što smo vam već pisali ovde, sam početak njujorške Nedelje mode je zaista obećavao i takva atmosfera ostala je do samog kraja. Tri brenda su se naročito istakla u samoj završnici, a to su Marc Jacobs, Calvin Klein i Ralph Lauren.

Marc Jacobs

Nešto sasvim drugačije i neočekivano na Nedelji mode dolazi nam “iz glave” ovog poznatog modnog kreatora. On nam je predstavio svoju jako originalnu i nesvakidašnju kolekciju u gotskom stilu koja predstavlja pravo osveženje u odnosu na ostale revije koje smo do sada videli. Sve manekenke su imale zanimljivu frizuru inspirisanu ranim ’90. godinama i, podrazumeva se, tamnu i jaku šminku. I sama odeća koju je Mark dizajnirao bila je crna, delimično “osvežena” belom i sivom bojom. Ono što je privuklo najviše pažnje jesu čizme sa vrtoglavo visokom potpeticom sa kojima su se manekenke, izgleda, sasvim dobro snašle. Takođe, iznenađenje večeri bila je i Lejdi Gaga u ulozi modela!

MJ revija 2 Nedelja mode u Njujorku 2016: Veličanstvena završnica! MJ revija Nedelja mode u Njujorku 2016: Veličanstvena završnica!
Comments