Četvrti dan Nedelje mode u Njujorku bio je u znaku fenomenalnih dama, među kojima su se posebno izdvojile dve modne diveDajen fon Furstenberg i Viktorija Bekam. One su u velikom stilu predstavile svoje kolekcije za sezonu proleće/leto 2016. godine i evo prilike da pogledate njihove najlepše kreacije.

Diane von Furstenberg

Kao što se to dalo očekivati od fenomenalne kreatorke, na reviji su predstavljene ženstvene kreacije po kojima je Dajen dobro poznata, a s obzirom na to da je reč o kolekciji za sezonu proleće/leto 2016. godine, karakterišu ih upečatljivi printovi i boje. Tako će sledećeg proleća i leta prava Diane von Furstenberg dama na svakom koraku isticati svoju ženstvenost i biti smela i inovativna.

modne dive na nedelji mode 1 Modne dive na njujorškoj Nedelji mode modne dive na nedelji mode 3 Modne dive na njujorškoj Nedelji mode modne dive na nedelji mode 4 Modne dive na njujorškoj Nedelji mode modne dive na nedelji mode 5 Modne dive na njujorškoj Nedelji mode modne dive na nedelji mode 2 Modne dive na njujorškoj Nedelji mode
Comments