Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Uh, proleće 2017. deluje tako daleko i još uvek nestvarno. Jer, nismo se još kako valja pripremile ni za sledeću sezonu jesen/zima koja je na redu, a već razmišljamo o tome šta ćemo nositi za više od pola godine. Ipak, tako vam je to u svetu mode u kome nikada nije mirno i koji nikada ne spava. Upravo zato, sezona nedelja mode i jeste tako zabavna, inspirativna i svakako edukativna kada su u pitanju “budući” trendovi. A gde su nedelje mode, tu je i Njujork, jedna od vodećih modnih prestonica i jedan od najprestižnijih modnih događaja – Nedelja mode u Njujorku.

Ali, nisu samo modne piste bile te koje su blistale zahvaljujući sjajnim kolekcijama, već se odlična garderoba mogla videti i na ulicama Njujorka. Upravo tu smo i pronašle inspiraciju za, zapravo, ne tako daleko proleće 2017.

Jasno nam je da će u predstojećim toplim mesecima jako popularne biti upadljive majice zanimljivih printova i natpisa. Nema veze što ste odrasle jer noseći majice koje podsećaju na vašu staru garderobu iz predškolskog zapravo možete izgledati jako trendi, naročito ukoliko ih ukombinujete sa “odraslim” komadima kao što su recimo kožne pantalone. Možda čak i neke simpatične cipele na štiklu. I dobar makeup… Pa, šta biste više?!

Osim toga, devojke na ulicama Njujorka prikazale su nam i zanimljive modele haljina koje su čak nosile i u kombinaciji sa basic belim majicama i udobnom ravnom obućom. Uz zanimljiv aksesoar, ove kombinacije mogu biti jako uspešne, naročito u nekim ležernijim prilikama.

street style 1 Nedelja mode u Njujorku: Najbolja Street Style izdanja za proleće 2017. street style 3 Nedelja mode u Njujorku: Najbolja Street Style izdanja za proleće 2017. street style 6 Nedelja mode u Njujorku: Najbolja Street Style izdanja za proleće 2017.

Editors choice