Sinoć je predstavljena ženska i muška H&M Studio kolekcija za proleće/leto 2017, inspirisana snagom ljubavi, gracioznošću, jačinom i strašću baleta, na “Vidi sada, kupi sada” reviji u okviru Nedelje mode u Parizu.

“Prenošenje mode sa modne piste do prodavnice predstavlja novu eru u modnoj industriji, a mi to cenimo zbog direktne komunikacije sa kupcima putem ‘vidi sada, kupi sada’ kolekcije. Sve što nas njima približava i čini da moda bude još dostupnija je veoma pozitivno,” izjavila je Pernila Volfart, glavna dizajnerka i kreativna direktorka u H&M-u.

hm studio 1 Nedelja mode u Parizu u znaku H&M Studio SS17 kolekcije

Betonski prostor kultnog Teniskog kluba u Parizu je za potrebe revije transformisan u topao ambijent koji mami i šalje poruke ljubavi i zajedništva. Gosti poput Niki Minaž, Alekse Čang, Lakija Blu Smita, Saše Lejn bili su u publici i uživali u atmosferi.

hm studio 2 Nedelja mode u Parizu u znaku H&M Studio SS17 kolekcije

Na modnoj pisti, na kojoj je prodefilovala grupa top modela, među kojima su bili Điđi i Bela Hadid, Advoa Aboa, Ember Valeta, Džordan Beret ostvaren je balans između klasičnih krojeva i sportske garderobe – vunena garderoba sa oštrim ivicama koja se nosi uz fine džempere, svila velikog volumena i prozračni najlon, dok su karneri i delovi jarko roze boje uklopljeni sa monohromatskim kaputom i modernim sandalama.

hm studio 3 Nedelja mode u Parizu u znaku H&M Studio SS17 kolekcije

“Uz ovu kolekciju želimo da pošaljemo globalnu poruku ljubavi. Postoji par komada garderobe koji stalno prenose tu poruku, kao papir za poruke ili kao stalni podsetnik za važne stvari. Izgleda da sada, više nego ikada, svima nama trebaju pozitivna osećanja i misli u životima”, izjavila je Pernila Volfart.

hm studio 4 Nedelja mode u Parizu u znaku H&M Studio SS17 kolekcije

Nakon revije, više od 800 posetilaca – uz publiku širom sveta koja je ovo uživo pratila na studio.hm.com i preko VR ili H&M-ovog YouTube kanala – uživalo je u sjajnom nastupu veoma popularnog pevača i tekstopisca, The Weeknd-a, koji je izvodio numere kao što su “Starboy”, “Can’t feel my face” i “I feel it coming”.

Za reviju u Parizu napravljena je specijalna, interaktivna prodavnica, dok su kupci širom sveta mogli da kupuju garderobu iz kolekcije preko sajta hm.com. Kolekcija će u Srbiji biti dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici kao u oko 180 izabranih prodavnica širom sveta.

Comments