Modna revija Zaka Pozena koja je juče održana na Nedelji mode u Njujorku, bila je posebna po mnogo čemu. Pre svega, prelepe kreacije ovog dizajnera, prezentovane su publici ni manje ni više nego u zdanju Glavne železničke stanice Njujorka, a u publici se našlo toliko poznatih i glamurozno stilizovanih ličnosti, da se lako moglo zaboraviti da ste zapravo došli da vidite kakve trendove predviđa ovaj miljenik Ane Vintur za sezonu jesen/zima 2015.

Čak i pre same revije, bilo je očigledno da se sprema spektakl. Policija je postavila barikade kako bi sprečila stotine fanova i fotografa da okruže poznate ličnosti, dok je nekoliko novinara sa pozivnicama moralo strpljivo da čeka u redu, dok su zvezde poput Kejti Holms, manekenke Koko Roše, pevačice Keše i glumice Kristine Hendriks, uvedene “preko reda”.

Svakako “najveće” ime u publici bila je pevačica Rijana, koja se nenajvljeno pojavila na reviji i izazvala potpunu pometnju svojim prelepim izgledom i stilom.

Rijana u publici Nedelja mode u Njujorku: Revija Zac Posen

Ipak, prava zvezda večeri bila je čuvena manekenka Naomi Kembel, koja ne samo da je učestvovala u reviji, već ju je i zatvorila spektakularnom haljinom, na opšte oduševljenje i aplauz publike!

Comments