ovan2111111111111111111121 Nedeljni horoskop: 02. januar – 08. januar

Početkom nedelje iznenadiće vas kolikom količinom energije raspolažete. Sve što budete radili ići će vam lako, brzo i glatko tako da za vas posao neće predstavljati napor i opterećenje. I finansijski ne stojite loše, dosta ste uštedeli, a i poslovi kojih se uhvatite doneće vam znatan novčani priliv. Svaka dodatna obaveza na poslu je prilika da se dokažete, pa iskoristite trenutke kada budete zatrpani poslom da zablistate u punom sjaju. Stiglo je vaše vreme i ako date maksimum bićete vrlo zadovoljni krajnjim rezultatom. Ako ste slobodni, imaćete nedoumica da li da se vratite staroj ljubavi, ali ta odluka ne bi bila dobra. Znate kako kažu, neko je sa razlogom bivši. Zauzetima preti kratka odvojenost od partnera zbog poslovnog puta. U svakom slučaju zadovoljni ste u vezi, lepo vam je pa se maksimalno prepustite užicima.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 02. januar – 08. januar

Konačno je došlo vreme da brige i nerovozu ostavite po strani i da se malo opustite. Imali ste perioda kada ste doslovno padali u očaj jer vam je na poslu bilo teško i nepodnošljivo, ali ti dani su za vama. Prosto ste rešili da okrenete drugi list i da preterano emotivno ne doživljavate svaki neuspeh i kritiku. Stoički ste izdržali i poneku nepravdu na radom mestu,a druga polovina nedelje donosi vam priliku da svoje planove sprovedete u delo, a javiće se šansa i da nekog na lestvici iznad vas zamenite i u tom poslu se dokažete. Slobodni Bikovi mogu da očekuju strastvenu vezu sa osobom koju su nedavno upoznali, a koja vam se baš dopala. Ta osoba u vama će probuditi ono najbolje i dosta ćete se smejati. Zauzeti Bikovi trenutno imaju poteškoća da usklade svoje i partnerove želje. Sitne čarke i svađe mogu da se pretvore u žučne rasprave ako budete previše tvrdoglavi i nepopustljivi.

blizanci2111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 02. januar – 08. januar

Vama će glavni problem biti da sve obaveze pred kraj godine na vreme završite jer vam na poslu nedostaju stručni ljudi koji bi vam olakšali posao. Prosto nemate kome da delegirate obeveze jer radite sa ljudima koji i nisu baš dorasli zadacima koji su stavljeni pred njih. Zbog toga ćete osetiti bes i ljutnju. Ipak, postoje velke šanse da sklopite unosan posao koji će vas se i više nego finansijski isplatiti. Novac će se prosto lepiti za vas ove nedelje. Očekujte ga sa svih strana. Skloni ste sumnji i preispitivanju u emotivnom delu. Na sreću je to je kratkotrajan period. Već od vikenda vaš emotivni život postaje stabilniji i vi vedriji. Ako ste slobodni bolje se ove sedmice usredsredite na zaradu nego na ljubav. Prosto biće prilika za vezu, sada iskoristite povoljan period da zaradite što više novca.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments