nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 02. oktobar   08. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima zadovoljni će biti oni koji uspeju da zadrže mir i da se ne sukobljavaju sa voljenom osobom. Prolazite kroz veoma analitičan period, u kome razrešavate razne bolne teme svog života, pa se partneru obratite za razumevanje i podršku i ne projektujte na vaš odnos svoje probleme iz prošlosti. Slobodni Ovnovi imaju priliku da sreću zanimljive osobe i ostvaruju kontakte – među njima će se verovatno naći neko ko će vam skrenuti pažnju i ko će vas posebno inspirisati. Možete se zaljubiti i pre nego što shvatite da se to dogodilo.

POSAO: Dobro će vam doći pomoć uticajnih, naročito u rešavanju nekih problema koji se već dugo “vuku”. Pokažite istrajnost i hrabrost u izvršavanju svojih planova, pa ćete zaslužiti divljenje i vrednovanje u poslovnom okruženju. Ukoliko radite u finansijskom sektoru, zvezde vas upozoravaju da u ovom periodu ne potpisujete dokumenta koja se odnose na investicije.

ZDRAVLJE: Promenite svoju dnevnu rutinu, ležite ranije, ne preskačite doručak, ograničite unos kofeina – povedite računa samo malo, pa ćete imati više energije.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 02. oktobar   08. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima planete pružaju podršku poboljšanju svih aspekata zajedništva, a naročito materijalnog aspekta, ukoliko živite sa partnerom u zajednici. Vreme je za sagledavanje najpraktičnijih i najekonomičnijih načina za ostvarenje zajedničkih planova. Slobodni Bikovi će imati puno ponuda – osećaćete se polaskano, ali i izloženo, a emocije koje vas preplavljuju od vas traže da obratite pažnju. Potrebno je da se suočite sa nekim osećanjima koja sebi niste bili spremni da priznate i u tome će vam pomoći napete i ne baš prijatne energije u nekim susretima.

POSAO: Bikovi koji rade od kuće i sami organizuju svoju dinamiku posla, biće veoma produktivni u ovom periodu i imaće dobre prihode. Ako nameravate da proširite posao kojim se bavite, ili preuzmete veće odgovornosti, možete da krenete ka svojim ciljevima, ukoliko su vaše ideje već razvijene i tačno znate šta hoćete. Sačuvajte deo novca za buduća ulaganja, savetuju zvezde.

ZDRAVLJE: Vaše strpljenje će biti na ispitu, odnosno, vaša sposobnost kanalisanja stresa, a vi to umete. Primenite sve telesne i duhovne tehnike koje poznajete i odvojte vreme za sebe.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 02. oktobar   08. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima mogući su problemi, sukobi i nerazumevanja, koja imaju koren u različitim vrednostima, odnosno u tradicionalnoj raspodeli uloga, koja vama uopšte ne odgovara. Ne podležite ljutnji i besu, jer nećete postići ništa, osim produbljivanja nerazumevanja. Slobodni Blizanci će biti u situaciji da “kopaju” po svojim osećanjima dublje nego što su mislili da je moguće. Izuzetno je važno, za vašu emotivnu stabilnost i duševno zdravlje da istražite sebe iskreno i bez ostataka, da se suočite sa potisnutim osećanjima i psihološkim sadržajima. Ljubavni aspekti usmeravaju vas same ka sebi i sopstvenom srcu.

POSAO: Ovo je dobro vreme za razmatranje planova za budućnost i načina na koje možete da ih pokrenete. Pažljivo analizirajte ono što se dešava u ovom periodu, pa ćete prepoznati pravi trenutak, u kome treba da delujete za sopstvenu dobrobit. Budite strpljivi i taktični, naročito ukoliko nastojite da ostvarite saradnju sa novim poslovnim kontaktima – ovo je veoma plodan teren budući uspešnih poduhvata i projekata.

ZDRAVLJE: Prikupite svu hrabrost koju imate, za emocije koje vas čine otvorenim i ranjivim. To vam neće potrošiti energiju, već je pokrenuti. Moguće prolazne stomačne tegobe i osećanje malaksalosti.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 02. oktobar   08. oktobar

LJUBAV: Planetarna energija unosi lakoću u vaše polje ljubavi. U partnerskim odnosima vreme je za otpuštanje napetosti i praktikovanje zajedničkih uživanja i aktivnosti koje vas oboje ispunjavaju. Saslušajte partnerove predloge, videćete da su usmereni na vaše najviše dobro – poslušajte ga. Slobodni Rakovi će se osećati neuobičajeno stabilno i sigurno u sebe. Može vas mučiti nestrpljenje da neke odnose definišete, ali pustite neka se stvari odvijaju svojim tokom. Možete preuzeti inicijativu kada je u pitanju druženje i zabava, biće tu mnogo dobre energije koja povezuje.

POSAO: Izbegavajte poslovne pregovore u ovom periodu, jer niste skloni toleranciji, a nametanje sopstvenih ideja i stavova neće biti produktivno. Planete vas upozoravaju da su međuljudski odnosi ključ vašeg uspeha u ovom periodu, pa zato ostanite tihi, ako već ne možete da bude taktični i ljubazni. Mnogi Rakovi osetiće priliv kreativne energije, a mogućnosti zarade dolaze preko Interneta i društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom, promuklost, ili upala, što svakako ukazuje na probleme u komunikaciji. Izrazite svoja osećanja kreativno, oslušnite sebe.

Comments