ovan 1 Nedeljni horoskop: 03. jul   09. jul

LJUBAV: U partnerskim odnosima mogući sukobi na nivou ega i sebičnosti – partner može imati nezrele ispade tvrdoglavosti i zahteva, a vi možete biti prozvani za greške koje ste napravili, a ne želite da ih priznate. Oboje možete da se ljutite i besnite, ali ne dozvolite da vas bes savlada i upropasti vam odnos. Slobodni Ovnovi bi mogli da pokažu visok nivo neracionalnosti – emocije i vas prete da savladaju i mogu vas navesti na pogrešan put. Možete videti ono što želite da vidite, a ne ono što jeste.

POSAO: Planete vas podržavaju u svim nastojanjima, ali pokušajte da se ne preopteretite poslom, ma koliko zanimljivih izazova uočili – naročito ako pred vas neočekivano iskrsavaju. Potrebno je da se fokusirate na završavanje zadataka koje ste započeli.

ZDRAVLJE: Ukoliko izbegnete iscrpljivanje i premor i održite nivo energije koji imate, bićete dobro. Inače su moguće tegobe kao posledica stresa.

bik 1 Nedeljni horoskop: 03. jul   09. jul

LJUBAV: Period je pogodan za jačanje ljubavnih veza – oni u partnerskim odnosima dosegnuće nove dubine bliskosti i povezanosti, koja će rezultirati pomacima na ličnom planu. Ljubav će vas voditi i oplemeniti. Slobodni Bikovi će uživati u romantičnim trenucima i dobroj zabavi – više mogoućnosti vam je otvoreno, ali ne žurite sa izborom. Takođe, nemojte reagovati na provokacije, naročito ako dolaze od osoba koje vam se dopadaju.

POSAO: Potreban je oprez na poslovnom planu – naročito ako pokrećete neki novi projekat, ili se spremate da uđete u novi posao. Emocije će pretiti da vas preplave i zamagle vam perspektivu, a sada je bitno da budete mirni i sabrani.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate na fizičkom nivou – usredsredite se na duhovni, u toku je važan period ličnog rasta i razvoja.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 03. jul   09. jul

LJUBAV: Moći ćete da sagledate partnerske odnose u novom svetlu u ovom periodu – planetarni aspekti podstiču oslobađanje od ograničenja koja su vas sputavala, patrijarhalnih okvira i nametnutih pravila. Preispitajte sebe i pomozite partneru da i on to učini. Slobodni Blizanci treba da preispitaju svoja osećanja i svoje ponašanje – astralni uticaji vas navode da razmišljate o rešavanju svojih problema na duže staze. Potrebna vam je emotivna stabilnost, ali nju morate pronaći najpre u sebi.

POSAO: Budite oprezni sa papirima, ugovorima i pečatima – ako je moguće, ne potpisujte ništa do isteka ovog perioda. Budite spremni za nesporazume i potrebu da branite svoje stavove – ako tako postupite, otkrićete neočekivane saveznike koji vas podržavaju i poštuju.

ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije – vodite računa da se zaštitite od sunca i pazite šta jedete, povrće i voće dobro perite!

rak 1 Nedeljni horoskop: 03. jul   09. jul

LJUBAV: Rakovima u partnerskom odnosu zvezde poručuju da se čvrsto drže partnera, kao i da partneru pruže svu moguću podršku. Neprijatan period je pred vama, a prebrodićete ga zajedničkim snagama. Slobodni Rakovi bi mogli da se “upecaju” na nekog kome žele da pomognu i da mu promene život, iako on to uopšte nije tražio, niti je voljan da krene u tom pravcu. Radije se okrenite sebi i razmotrite svoje motive i obrasce.

POSAO: U ovom periodu se mogu pojaviti poslovni problemi koje niste u startu shvatili ozbiljno i niste im posvetili dovoljno pažnje. Možete dobiti neke loše vesti, koje treba smireno da prihvatite i sagledate, što će vam omogućiti da prekrojite svoje planove.

ZDRAVLJE: Budite odgovorni, umereni i suzdržani – to je način na koji ćete ostati zdravi i stabilni, poručuju planete.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments