nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 04. septembar   10. septembar

LJUBAV: Sitne promene u vašem ponašanju i stilu, napraviće veliku razliku u senzibilitetu. Ako vam nedostaje bliskost i intima, pružite partneru malo suptilnog podsticaja – doterajte se, obucite se seksi, uradite nešto što znate da on voli i što ga uzbuđuje. Slobodni Ovnovi će imati prilike da vežbaju praktikovanje granica – vrlo teška vežba, ali vrlo zdrava. Prosto ćete morati da nekoga udaljite sa svojih međa i da mu jasno pokažete (ako to znači grubo, onda grubo), da mora da odstupi. 

POSAO: Stabilizujete svoje pozicije ka vašim profesionalnim ciljevima – očekivanja i ulozi su visoki, a vi morati biti smireni u komunikaciji i nonšalantni umesto navalentni. Žargonski rečeno, kulirajte sve provokacije i radite temeljno. Onda možete početi da planirate nove poduhvate. 

ZDRAVLJE: Napetost je izvesna, a ako je ne kanališete, nego samo potisnete, doneće vam vrtoglavice i nestabilan pritisak. Uradite šta vam je potrebno da se uravnotežite. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 04. septembar   10. septembar

LJUBAV: Važni događaji u vašem ljubavnom životu odigravaće se tokom ovog perioda. U partnerskim odnosima to ukazuje na rešavanje nekih problema koje dosad niste uspevali da premostite i podizanje odnosa na viši nivo. Slobodni Bikovi treba da obuzdaju poriv da se dokazuju pred osobama koje žele da privuku, a koje ne uzvraćaju interesovanje. Radije se usredsredite na one koji su ljubazni i pristojni i otvoreni za intenzivne doživljaje, kao i vi. 

POSAO: Ukoliko vam predstoji potpisivanje ugovora, preispitajte ih, pre nego što ih zaključite, da vam ne bi promaklo nešto bitno, napisano sitnim slovima. Ukoliko polažete ispite ili treba da steknete neki sertifikat, ovo je povoljan period. Razmislite o planovima za budućnost i o načinima na koje možete da ih pokrenete. 

ZDRAVLJE: Stabilni ste i puni energije, ali nemojte se iscrpljivati, naročito se postarajte da dovoljno spavate i zdravije se hranite. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 04. septembar   10. septembar

LJUBAV: Bićete skloni sukobima sa partnerom, jer ste puni inicijative i čini vam se da tačno znate šta i kako treba da uradite. Ukoliko osećate da vas partner sabotira i dosta vam je kompromisa, ovo može biti period za donošenje teške odluke o okončanju odnosa ili radikalnoj promeni (koju će biti naporno sprovesti, ali može se isplatiti). Slobodni Blizanci će biti filozofski raspoloženi – privlačiće vas osobe sa kojima ste na istom intelektualnom nivou, koje angažuju vaš um i sa kojima možete beskrajno da razgovarate i naučite nešto novo. 

POSAO: Planovi za budućnost su vam nerealni u jednoj ili dve oblasti – preispitajte svoja očekivanja i uporedite ih sa realnim mogućnostima. Stabilizujte postignuto i uživajte u opuštenoj radnoj atmosferi. Pre svakog koraka, dopustite sebi vreme procesuiranja – ne postupajte impulsivno. 

ZDRAVLJE: Budite odgovorni prema sebi, korigujte loše navike, naročito ako se odnose na dnevni ritam spavanja i aktivnosti. Izbegavajte poroke. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 04. septembar   10. septembar

LJUBAV: U vašem životu dešavaju se suptilne promene, ali vrlo snažne. Ovo je period u kome se možete još više uskladiti sa partnerom u smeru zajedničkog rasta i razvoja – ili se možete razići i razvijati svako na svoj način. Zadržite poštovanje i izrazite zahvalnost. Slobodni Rakovi bi mogli da upoznaju nekog posebnog u ovom peridou. Zvezde vam savetuju da zadržite distancu i ostanete smireni, koliko god se euforično osećali. Ne požurujte razvoj događaja, već mu se prepustite. 

POSAO: Vaša lakovernost i podložnost uticaju mogu biti razlog da se odreknete svojih princima i da ne uspete u onome što ste planirali. Da biste to izbegli, povucite se, usporite i ne pristajte na laka rešenja. Strpljenje je ključ uspeha, kao i analiza sopstvenog ponašanja i stavova – tako ćete utvrditi koji su vam potezi i zašto bili najbolji i najuspešniji, a gde ste slabi i treba da se pripazite. 

ZDRAVLJE: Moguća hormonska nestabilnost i padovi energije koji su sa tim povezani. Odmarajte se dovoljno i osnažite imuni sistem. 

Comments