ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 05. mart   11. mart

Jako ste posvećeni poslu što vašim nadređenima odgovara i stalno vam zadaju nove zadatke. Ipak, nekako vam se čini da rezultati izostaju. Izdržite još malo, nemojte klonuti duhom jer se svaki trud na kraju isplati. Privatni život je nešto što vas ispunjava i opušta. U porodici je sve kako treba i ne dozvoljavate da vas neko opterećuje. Napokon možete i da izdefinišete odnose sa suprotnim polom. Slobodni će najzad zaboraviti staru i upustiće se u novu ljubav. Zato, obavezno što više izlazite i družite se, potrebno vam je. Zauzeti žele više pažnje od partnera, jer su i sami nežniji i strastveniji. To će svakako osvežiti vezu.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. mart   11. mart

Želite poslovni uspeh, ali ne i da se previše zalažete, što baš i nije moguće. Ipak, vi uspevate da uz minimum napora ostvarite stare planove, a takođe dobijate i nove ideje i ponude za zanimljiva partnerstva. Ako čujete neke tračeve nemojte se opterećivati jer se u suštini ne tiču vas. Vodite računa i o finansijama jer ste skloni da trošite više nego obično. Imate potrebu da ostvarite stabilnu vezu i malo se smirite, a ono što je dobro jeste da ćete imati mogućnost da birate. Vi i dalje volite i rado se odlučujete za tajne ljubavi, bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 05. mart   11. mart

Kao i prethodne nedelje, i ovih dana ćete naporno raditi. Moguće je da ćete započeti neki novi posao ili da ćete imati prilike da radite nešto što do sada niste. Biće vam potrebno više samopouzdanja, ali vi umete dobro da odglumite. Ako ćete se tako osećati sigurnije, samo pratite svoju intuiciju. Novosti vas svakako očekuju, bez obzira da li je reč o poslu ili privatnom životu. Trenutni odnosi su malo nedefinisani, a ni vi sami ne znate šta želite i na koju stranu bi trebalo da pođete. Prilika za vezu će biti, ali vi nekako i dalje ostajete hladni i rezervisani. I ovde će vaš unutrašnji glas imati veliku ulogu. Ako ste zauzeti, jako ćete uživati sa partnerom i možda ćete čak planirati proširenje porodice.

 Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Comments