ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 07. maj   13. maj

Naznačenu su neke novosti u vašem životu, posle čega je sve ostalo na tome, što će i biti slučaj do kraja nedelje. Na slee slabo obraćate pažnju, budući da su vam drugi bitniji. Što se tiče finansija, trebalo bi da budete obazriviji i da vodite računa gde vaš novac odlazi, jer su mogući izdaci koje niste planirali. Ponude koje su ranije došle do vas mogle bi da budu konkretizovane ovih dana, ali nemojte ništa potpisivati, jer retrogradni Mesec ume da pokvari stvari. Što se tiče ljubavnih odnosa, prijaju vam flert i komplimenti od strane suprotnog pola. Slobodni ovnovi će se teško odlučiti za nekoga posebnog, dok će zauzeti imati prebleme sa ljubomorom svog partnera. Slobodne takođe čeka i mogući povratak jedne osobe iz prošlosti, ali će vam ovih dana prijati društvo poznatih ljudi iz vašeg okruženja.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. maj   13. maj

Za bikove, finansije i novac će biti glavna tema tokom nedelje. Što se tiče poslovnih prilika, stvari će ići u vašu korist, samo budite strpljivi. Najverovatnije ćete u četvrtak morati da donesete odluku koja će značajan uticaj imati na vaše dalje poslovanje. Najvažnije je to što ćete imati podršku, ali i pomoć saradnika. Budite oprezni sa novcem koliko god ga dobijali i ne ulažite ga bez dobrog razmišljanja. Slobodni bikovi će sve više misliti na osobu s kojom su u stalnom kontaktu, tako da je moguće nešto novo. Za one u braku dolazi period velikih odluka i planova, kao što je širenje porodice, ulaganje u nekretnine, putovanje ili nešto tome slično.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. maj   13. maj

Naići ćete na nerazumevanje od strane ljudi, ali ne očajavajte, ovo je prolazna faza. Nailazi povoljan period za širenje posla, ali pazite kada potpisujete papire, mogući su zakonski problemi. Ni poslovna komunikacija sa inostranim klijentima neće biti najbolja tokom ove nedelje.  Pokušajte da izbegnete poslovne saradnje sa rodbinom i prijateljima. Kod zauzetih nailazi problematični period, jer će vam voljena osoba smetati ovih dana i to ćete otvoreno i pokazivati, dok će slobodni osećati potrebu za promenom i tražiće partnere suprotnih karaktera. Kod slobodnih je moguća i veza sa zauzetima.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 07. maj   13. maj

Iako trenutno ne vidite izlaz, niti rešenje problema koji su vas trenunto zadesili, početkom nedelje će se stvari okrenuti u vašu korist, pa će i poslovne prilike biti bolje. Neke propuštene šanse će vam se vratiti, pa će vas to dovesti do potrebnog rešenja. Čuvajte se provokacija na poslu, jer vas mogu skupo koštati. Ako ste planirali neki poslovni put ili imate neku posetu te prirode, verovatno će biti odloženi za neki naredni period. Kod većine rakova raste potreba za nekim stabilnijim emocijama, pa ćete biti spremni i na neke kompromise. Pazite se prošlosti i grešaka iz nje. Kod zauzetih je situacija komplikovana, pa biste trebali da razmislite o nekom kompromisu sa voljenom osobom.

Comments