ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 09. decembar   15. decembar

 

 

Očigledno je da tokom nedelje mnoge zadatke nećeš završiti i da ćeš ih ostaviti za neko pogodnije vreme. Dosta si strpljiva pa ti ova odluka neće teško pasti jer si i navikla da se planovi na poslu menjaju svakodnevno i da se mnogo otga odlaže za kasnije. Određena rešenja su blizu, pogotovo ona koja se tiču povećanja zarade. Ako si u vezi tvoj ljubavni život biće poprilično miran i stabilan i zaista nema ni naznaka trzavicama i svađama. Ako si slobodna uživaj u svojoj slobodi jer si zaista prepuna pozitivne energije i trenutno ugodi čulnim zadovoljstvima.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 09. decembar   15. decembar

Kada je posao u pitanju puna si novih ideja i planova, ali to kao da niko ne vidi i ne čuje. U suštini, ono hijerarhijski iznad tebe vide te kao konkurenciju te je moguće da te usporavaju pa čak i sabotiraju. Što se tiče ljubavi, udvarači te spopadaju sa svih strana te ne znaš gde ćeš pre. U nekom trenutku će ti čak postati smešno koliko se njih bori za tvoju pažnju. Devojke u emotivnim vezama biće opuštene, nasmejane jer je partner prestao da ti dosađuje i da šizi zbog svake sitnice i greške koju napraviš. Za sada funkcionišete totalno korektno.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 09. decembar   15. decembar

Planetarne pozicije su takve da ti svakako ne olakšavaju okolnosti u poslovnom segmentu. Važno je da počneš sa raščišćavanjem starih obaveza jer se nove gomilaju strahovitom brzinom. Trudi se da budeš fokusirana u svemu što radiš jer misli ti brzo odlutaju. Ako si u vezi pred tobom i partnerom je burna nedelja, a moguće su žestoke svađe i raskidi. Savetujemo te da budeš krajnje popustljiva jer je partner baš besan zbog reči koje nisi smela da mu izgovoriš. Slobodne devojke imaće priliku da započnu vezu sa nekim ko je veoma imućan.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 09. decembar   15. decembar

Tvoj posao bi mogao da se, ukratko, opiše ovako: mnogo odgovornosti, prekovremeni rad, večito nezadovoljni šefovi, a para nigde! Pod hitno ili menjaj radno mesto ili traži da ti se zarađeni novac što pre isplati. Generalno gledano, komunikacija je trenutno u blagom zastoju i potrebno je više truda oko dogovora sa saradnicima kako bi uspela u svojim namerama. Kada je ljubav u pitanju ništa ti nije jasno – jedan dečko je čas opsednut tobom, obasipa te komplimentima, a već u sledećem trenutku je hladan ko led i ne primećuje te. Oni u vezi ili braku imaće tokom ove sedmice problem u komunikaciji, i jedino što bih mogla da vam preporučim jeste da se manje fokusirate na probleme i nesporazume, a više na ono što vas spaja i što vam donosi lepe momente.

Na narednim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale horoskopske znakove.

Comments