nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 09. oktobar   15. oktobar

LJUBAV: Povoljan ljubavni period doneće tako potreban sklad u partnerskim odnosima, biće vam lakše da iskomunicirate neke stvari, oko kojih već izvesno vreme postoji napetost i koje se uglavnom prećutkuju. Pokušajte da razgovarate i postupate smireno, a ne impulsivno i strastveno, kao što inače činite. Slobodni Ovnovi će imati puno prilika za zabavu, flert i razmenu dobre energije. Potencijalno pogodnu osobu, sa kojom možete razviti dublji odnos, možete međutim uplašiti i navesti da se distancira, ukoliko se prepustite emocijama koje vas preplavljuju i zaboravite da oni koji vas ne znaju, vašu impulsivnost i inicijativu mogu traumatično da dožive.

POSAO: Aktivno završavajte postojeće zadatke i bavite se ranije određenim planovima. Procenjujte situaciju i svoj položaj objektivno, razgovarajte sa kolegama, pregovarajte sa finansijskim partnerima – komunikacija je naglašena i ključ je uspešno zaključenih poslova i postavljanja temelja za buduće aktivnosti.

ZDRAVLJE: Prolazne zdravstvene tegobe vas mogu usporiti i pokvariti vam neke planove – osluškujte svoje telo i uradite ono što znate da treba.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 09. oktobar   15. oktobar

LJUBAV: Postoje prepreke koje otežavaju vaše reči upućene partneru i moguće je da zbog toga nastanu sukobi. Možete rešiti nesporazume, ukoliko pronađete jasnoću, ispod emotivnog taloga, koji vam zamagljuje vidik. Promenite perspektivu, pa ćete videti van trenutnih ograničenja – i sviđaće vam se ono što vidite. Slobodni Bikovi će biti vrlo samouvereni i poletni – optimizam sija iz vas i sigurni ste da zaslužujete baš onakvu ljubav kakvu želite. Spremni ste da nekome poklonite srce, ali ostanite na visini tog uverenja i nemojte upasti u zamku telesne hemije. Posmatrajte i procenjujte, pa ćete izbeći greške, zbog kojih bi se posle loše osećali.

POSAO: Planetarna konfiguracija podržava istraživanja i intuitivne uvide – šta god da radite, planirate i sprovodite, pustite da vas vodi osećaj. A on vas neće voditi pravim, već zaobilaznim putevima, na kojima ćete pokupiti više informacija i saznanja, nego da ste se držali zacrtanog. Radite strpljivo i vredno i budite otvorenog uma.

ZDRAVLJE: Posle dnevnih aktivnosti, upriličite sebi večernje opuštanje u krugu najbližih – to je recept za zdravlje i smirenost u ovom periodu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 09. oktobar   15. oktobar

LJUBAV: Ako se suprotstavljate partneru, problemi se neće rešiti, nego zaoštriti, morate pronaći način da svoje primedbe uobličite tako da ih on ne shvati kao napad. Budite strpljivi, umesto da budete naporni i napadni, pa ćete osetiti kako se emotivna atmosfera popravlja. Slobodni Blizanci će biti ili previše stidljivi, ili će upravo prevazići stidljivost i početi da preteruju. Pronađite meru, budite otvoreni za nova iskustva, prihvatite ili inicirajte flert, ali ostanite pristojni i strpljivi, da ne biste bili povređeni.

POSAO: Završite najpre rutinske poslove, da biste napravili mesta za one kompleksnije i kreativnije, kojima možete početi da se bavite u smislu planiranja baze i prvih koraka. Možda ćete morati da se borite za svoje interese, ali u svom okruženju imate one koji će vas podržati i uspeh je na vašoj strani.

ZDRAVLJE: Osećate se prilično dobro i stabilno, a ukoliko imate neke hronične smetnje, one će se u ovom periodu smanjiti.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 09. oktobar   15. oktobar

LJUBAV: Imate visoka očekivanja, a partner ne pokazuje onaj nivo osteljivosti, koji često ima – obuzet je sopstvenim mislima i planovima i očekuje da sami vodite računa o sebi (a i o njemu). Ne prepuštajte se osećanjima koja vas preplavljuju, jer ćete biti pozvani na ozbiljnost i sabranost – potrebni ste kao oslonac. Slobodni Rakovi imaju šanse za sudbonosni susret – povećaćete svoje šanse ukoliko se krećete, putujete, upoznajete nove ljude. Period ravnoteže i harmonije će vam prijati, a ukoliko ste se do sada loše osećali, sada ćete primetiti razliku i laknuće vam.

POSAO: Bićete inspirisani, ili izazvani (verovatno nestrpljenjem i malodušnošću) da pravite drastične poteze i preseke, ali zvezde vam strogo savetuju da to ne činite – držite se zdravog razuma i promene uvodite postepeno, pa ćete imati koristi od svih poslova kojima tako pristupate. Očekujte da ćete se naći u novoj situaciji, u kojoj je potrebna fleksibilnost i strpljenje.

ZDRAVLJE: Moguća manja hormonska nestabilnost i smetnje vezane za to, uključujući pad energije, nesanicu, glavobolju.

Comments