7 vaga Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Slobodne Vage bi ovog vikenda mogle da upoznaju svoje srodne duše kroz online komunikaciju. Znajte da veze koje uspostavljate putem telefona mogu da vas dovedu do nečega većeg kasnije, tako da nemojte da ih olako shvatate. Probajte da izrazite osećanja bez straha, vaše reči su važne – otvorite svoje srce. Za one koji su već u vezi, ne ustručavajte se da svojim partnerima kažete koliko ih volite.

POSAO: Nove ponude su na stolu. Dinamična energija okružuje vašu profesiju, inspirišući vas da razmišljate kreativno i pronađete nove odgovore. Naučite kako da se umrežite i steknete nova poslovna poznanstva, jer možete da pronađete profitabilno partnerstvo kroz networking. Važno je da razumno koristite resurse i konsultujete stručnjake pre velikih investicija. Otvorite um i disciplinujte sebe jer period pred vama može da predstavlja prekretnicu ukoliko načinite kvalitet potez (i odigrate karte kako treba).

ZDRAVLJE: Neće biti većih promena u vašem zdravstvenom stanju. Ipak, važno je da brinete o svojim leđima i izbegavate preterano naprezanje, imajući u vidu da je ovo vaš najosetljiviji deo tela. Da biste poboljšali svoju izdržljivost i vitalnost, preporučuje se da se uključite u fizičke aktivnosti poput grupnog sporta ili vežbanja u teretani. Važno je da ostanete motivisani i fokusirani na svoje zdravstveno blagostanje.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Slobodne Škorpije pred sobom imaju uzbudljiv period, koji ih možda neće dovesti do upoznavanja srodne duše, ali će im definitivno uzburkati krv. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, mogli biste da sretnete svoju prošlost – ponovo. To može pokrenuti isceljenje starih rana i rešavanja problema koje ste već neko vreme vukli sa sobom. Preporučljivo je potražite podršku i savete od svog najbližeg kruga prijatelja ili članova porodice.

POSAO:  Nemojte da žurite sa rešavanjem (ili traženjem) problema. Umesto toga, potrudite se da ostanete motivisani, otvoreni, prilagodljivi i spremni na promene ukoliko su u datom trenutku neophodne. Budite strpljivi i možda ćete doživeti pozitivna iznenađenja, kao što su nove prilike za rast i nadogradnju mekih veština ili obuke koje će vam obezbediti karijerni napredak.

ZDRAVLJE: Bićete energičniji nego inače, iako nećete biti sigurni zašto je to tako. Astrološki aspekti vam mogu pomoći da postanete produktivniji u drugoj polovini nedelje, što će dovesti do velikog ličnog zadovoljstva postignutim rezultatima. Inače, postoji opasnost od bakterijskih infekcija, te maksimalno povedite računa o svojoj ishrani i izbegavajte da jedete brzu hranu.

9 strelac Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Ako ste slobodni, budite oprezni i nežni prema svom srcu. Možda još uvek niste preboleli bolan raskid, pa će vas ulazak u novi odnos dodatno smrskati (pogotovo ako situacija ne bude onakva kakvoj ste se nadali). Ipak, nemojte dozvoliti da vas strah zatvori, samo nemojte da srljate u nepoznato. Ukoliko ste zauzeti: rizikujte, ali i dalje čuvajte svoje emocije. Vodite teške razgovore jer su ćutanje i autocenzura neproduktivni na duže staze.

POSAO: Iskoristite ovu nedelju da obavite značajan posao koji ste odlagali i usredsredite se izgradnju dobrog ugleda. Ovo je pravo vreme da uspostavite kontakte koji mogu da koriste vašoj profesionalnoj karijeri kasnije. Što se tiče finansijskih pitanja – budite oprezni sa svojim troškovima i planirajte budžet unapred kako biste sebi osigurali stabilnost. Držite se podalje od investicija na berzi.

ZDRAVLJE: Uključivanje vežbanja i zdrave ishrane u vašu svakodnevnu rutinu doneće vam unutrašnji mir. Kako Sunce prelazi u prvu kuću zdravlja, uticaće na vaše područje glave, koje takođe predstavlja i vašu mentalnu snagu. Iako ovaj tranzit može da vam donese stres i manje zdravstvene probleme, uz brigu o sebi i zdrave navike – ostaćete u dobrom stanju. Držite se podalje od svih vrsta svađa i porodične drame inače ćete se suočiti sa izazovnim emocionalnim problemima.

10 jarac Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Ako ste slobodni, moguće da je će vaša sledeća veza biti ljubav na daljinu, a to zahteva i više truda i ulaganja u odnos. Negujte vezu pažljivom komunikacijom, počevši od rutinskih video poziva i razgovora, pa sve do iskrenog deljenja emocija i unošenja romantike u vezu. Ukoliko ste u vezi, održavajte snažan osećaj poverenja i odvojite (kvalitetno i planirano) vreme za svog partnera.

POSAO: Ostanite motivisani i disciplinovani za svaki zadatak kako biste maksimizirali potencijalne prilike. Pokažite da ste spremni da delujete, i vaši napori definitivno neće proći neprimećeno. Potencijalna povišica vreba iza ugla, a ovo je takođe i sjajan trenutak da se temeljno pozabavite pravljenjem planova za budućnost. Istrajte u svojim namerama, možda je ovo put prema godini većih prihoda.

ZDRAVLJE: Možete da se suočite s neugodnim nadimanjem stomaka pri buđenju. Umesto da se upuštate u smele eksperimente sa dijetama, težite ravnoteži i balansiranoj ishrani. Ostanite hidrirani i nahranite svoje telo vlaknima, što će pomoći u eliminaciji toksina. Budite oprezni zbog potencijalnih zdravstvenih problema koji mogu proizaći iz prisutnosti Saturna u vašoj drugoj kući. U takvim okolnostima, izbegavajte gubljenje dragocenog vremena na kućno lečenje, jer odlaganje traženja profesionalne lekarske pomoći može dodatno pogoršati vaše tegobe.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Zvezde vam da budete govore zahvalni da budete zahvalni na ljubavi koja vas okružuje. Iako ste single, cenite svoje prijatelje, porodicu, ali i kolege koji su u ovom periodu naročito puni podrške prema vama. Uz prihvatanje ljubavi od spolja, aktiviraćete ljubav iznutra. Ljubav prema sebi je neophodna da bi u vaš život ušla odgovarajuća osoba. Ne bežite od novih kontakata ili mogućnosti da toj jednoj osobi napokon date šansu. Ako ste u vezi, ojačaćete svoje porodične veze, što će pozitivno uticati na vaš ljubavni život. Uzmite trenutak i zahvalite svom partneru na njihovoj stalnoj ljubavi i podršci i ne bojte se da vezu podignete na viši (i ozbiljniji) nivo.

POSAO: Imaćete više slobodnog vremena nego inače, što je pogodno za ponovno procenjivanje aspiracija i prepreka s kojima ste se nedavno suočili u poslovnom životu. Iskoristite prostor za samoreflekciju kako biste dobili širu sliku. Možda bi trebalo da postavite nove finansijske ciljeve ili revidirate postojeće. Važno je samo da slušate svoj instinkt i verujete intuiciji. Možete da razmotrite i promenu radnog mesta, pa i bavljenje biznisom uz to – ako je to ono što zaista želite.

ZDRAVLJE: Čini se da je vaše fizičko blagostanje trenutno izvrsno, i skloni ste prioritizaciji nege sebe čak i dok ste na poslu. Imperativ je da ne dozvolite da vas mišljenja drugih odvrate od održavanja zdrave ishrane, jer tuđa neodgovornost i znatiželja ne bi trebalo da predstavljaju prepreku u vašoj misiji. Tranzicija Sunca u znak Strelca značajno će uticati na vaše telo, koje će postajati sve osetljivije u danima koji dolaze. Pripazite na svoje kukove i nemojte da se telesno preopterećujete.

12 ribe Nedeljni horoskop: 1. decembar   7. decembar

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, vaš partner ili vi biste mogli da osetite nostalgiju i povezanost sa svojim porodičnim korenima, što vas istovremeno može i približiti jedno drugom. Kao rezultat toga, možda ćete se ponovo sresti sa starim prijateljima ili ponovo otkriti lepotu starih uspomena. Posvetite neko vreme proslavi svoje ljubavi i razmislite o zajedničkom putovanju koje če simbolično predstavljati put koji ste zajedno prešli u svojoj romantičnoj vezi. Ukoliko ste slobodni, razmotrite da li ste nekoga iz svoje okoline “propustili”. Prava osoba vam je možda tačno ispred nosa, ali ste je uvek percipirali kao prijatelja.

POSAO: Naredna nedelja će podići vaše samopouzdanje na visok nivo, što će vam pomoći da prevaziđete zahtevne aktivnosti na poslu. Sa svojom odlučnošću i posvećenošću, možete da ostvarite svoje snove (samo nemojte da dajete sebi strog vremenski rok koji će vas demotivisati). Najbolje vreme za pregled portfolija i preduzimanje neophodnih karijernih i investicionih koraka je upravo sada. Stoga bi trebalo da razmotrite konsultacije sa stručnjacima ili da čak angažujete mentora koji će vas usmeravati kroz karijeru.

ZDRAVLJE: Vodite računa o donjem delu leđa i izbegavajte emocionalno prejedanje kako se ne biste suočili sa lakšim ili težim stomačnim tegobama. Sunce utiče na kolena i predeo grudi i u konjunkciji je sa Merkurom (obe planete nisu baš dobre za sferu grudi), pa je prirodno moguće imati neke brige). Akcenat je takođe na vašoj probavi i zato nemojte da konzumirate ništa što može da poveća kiselinu u želucu.

Naslovna fotografija: pinterest.com/hiiamele

Milica Nešić

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments