ovan 1 Nedeljni horoskop: 1. februar   7. februar

Bez obzira na to kakvi su tvoji planovi po pitanju posla i karijere generalno, jedno je sigurno – sreća te prati na svakom koraku u narednom periodu i pravi je trenutak da sebi postaviš (i ostvariš) velike ciljeve! Na polju ljubavi se takođe dešavaju pozitivne stvari, a nova uzbudljiva poznanstva će oraspoložiti slobodne pripadnike znaka.

bik 1 Nedeljni horoskop: 1. februar   7. februar

Trenutno su ti u fokusu finansije i ove nedelje ćeš imati priliku da poboljšaš to “stanje”. Priliv novca će te jako oraspoložiti jer ćeš moći da rešiš neke manje probleme. Kada je reč o ljubavi, očekuje te strastvena nedelja puna “vrelih” momenata, a sa svojim partnerom ćeš jako uživati. I bilo je krajnje vreme da se ozbiljno posvetite jedno drugom.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 1. februar   7. februar

Pred tobom je dobra i uspešna nedelja, kada je o poslu reč, a ukoliko već neko vreme radiš na nečemu važnom, to se ove nedelje može završiti u tvoju korist – na najbolji mogući način. Dani pred tobom će biti i u znaku ljubavi, a ukoliko si slobodna, moguće je da ćeš započeti vezu koja brzo može da postane vrlo ozbiljna.

rak 1 Nedeljni horoskop: 1. februar   7. februar

Posao više ne predstavlja problem, najzad možeš da se opustiš i dozvoliš sebi da uživaš u plodovima svog rada. Očekuju te lepe vesti i imaćeš razloga za slavlje! Odnos sa voljenom osobom je stabilan i sasvim ti je jasno na šta možeš da računaš, znaš na čemu si (najzad!) i uživaš u svakom trenutku i svakoj emociji!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments