Saznajte nedeljni horoskop: 1. februar – 8. februar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 1. februar   8. februar

LJUBAV: Ako ste single, trebalo bi da ostanete dosledni svojim vrednostima i principima. Usredsredite se na stvaranje duboke i snažne konekcije umesto očajničkog traženja ljubavi tamo gde je nema. Jačanje veze sa porodicom i prijateljima učiniće vaš život pozitivnim okruženjem, što može da privuče i pravog partnera. Ako ste u vezi, razmislite o putu koji ste zajedno prošli i negujte odnos zajedničkim aktivnostima koje nisu uobičajeni deo vaše rutine. Poverenje je osnova dugotrajnih veza, pa je sada pravo vreme da obnovite svoje “zavete”.

POSAO: Moguće su komplikacije na radnom mestu, ali vaši strateški potezi vam mogu pomoći da efikasno savladate svaku prepreku. Kako nedelja odmiče, neke situacije na poslu bi mogle da vas iznerviraju i poremete pažnju. Ipak, izbegavajte sukobe, smiren pristup će vam pomoći da rešite probleme bez ikakve “štete”.

ZDRAVLJE: Ove nedelje ćete biti skloniji da sebe stavljate na prvo mesto. Negujte svoje telo i praktikujte self-care, uz imperativ da ne dozvolite nikome da učini da se osećate krivim zbog toga. Takođe, savetujemo da napravite kratku pauzu od haotičnog životnog stila i uživate u tišini i kvalitetnom vremenu provedenim sa sobom.

2 bik Nedeljni horoskop: 1. februar   8. februar

LJUBAV: Bikovi u vezi će biti značajno zauzeti poslom, ali uprkos tome, nova nedelja će im pružiti potencijalnu mogućnost za spontanu avanturu sa partnerom. Iskoristite priliku da se ponovo povežete, podelite svoja iskustva i rešite eventualne probleme koji su se u međuvremenu pojavili. Ako ste slobodni, ovo je idealan trenutak da se obratite toj posebnoj osobi na koju mislite jako dugo, ali nikako ne uspevate da skupite hrabrost i kažete pravu stvar.

POSAO: Prva februarska nedelja vam donosi različite izazovne projekte, a veći uspeh možete da postignete uz timski rad. Naravno, to ne znači da ne treba da budete oprezni kada su u pitanju prepreke koje vam postavljaju konkurenti. Pred sam kraj nedelje ćete uživati u autoritetu koji ste stekli – u najpozitivnijem smislu.

ZDRAVLJE: Preterano fokusiranje na prošlost iscrpljuje energiju. Prihvatite sadašnjost i fokusirajte se na ono što je dobro i čime ste zadovoljni u svom životu. Dajte prioritet aktivnostima koje promovišu pravilno disanje i cirkulaciju i razmislite o jogi, gimnastici, boksu, plesu ili šetnji.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 1. februar   8. februar

LJUBAV: Učestaliji susreti sa partnerom će poboljšati dinamiku odnosa, imajući u vidu da je drugoj strani potrebno da vidi da nije sama i da vam je i dalje stalo. Neočekivano putovanje bi moglo da vas zbliži kao nikada pre – samo se prepustite situaciji. Slobodnim Blizancima nova nedelja može da donese susret s nekim zaista posebnim, što bi moglo da ih dovede do ozbiljne veze (ako se otvore i posvete odnosu).

POSAO: Astrološki aspekti će uticati na rast vaše karijere u narednom periodu. Vaše strpljenje će biti stavljeno na test, a izlazak iz zone komfora će biti nužan (i protiv toga ne treba da se borite). Dobićete značajne nagrade, pod uslovom da ne pravite neproračunate poteze.

ZDRAVLJE: U prvoj februarskoj nedelji, važno je da uključite vežbanja i balansiranu ishranu u svoju svakodnevicu. Fokusirajte se na područje vrata i glave i izbegavajte stres koji vas može dovesti u stanje anksioznosti. Izbegavajte svađu i besmislene sukobe kako na poslu, tako i sa članovima porodice.

4 rak Nedeljni horoskop: 1. februar   8. februar

LJUBAV: Savetuje se da budete romantičniji i pokažete inicijativu u odnosu. Ako ste u vezi, sitni gestovi će vam pomoći da izađete iz rutine u kojoj ste zaglavljeni već neko vreme. Ukoliko ste single, nemojte da propuštate rođendane ili kućne žurke, jer biste mogli da upoznate nekoga sa kim ćete odmah kliknuti. Dakle, bilo da ste u vezi ili slobodni, otvorenost i razmišljanje van okvira vam može doneti uzbudljive ljubavne prilike i razbijanje monotonije.

POSAO: Vaša sposobnost brzog učenja i upijanja znanja će biti izraženija nego inače, što će vam pomoći da efikasno upravljate nametnutim stresom. Uticaj zvezda će biti više opuštajući kako nedelja odmiče, smanjiće se broj prepreka pred vama i uspećete da se fokusirate na ciljeve koji su zaista važni. Nemojte da dozvolite sebi da se nepotrebno nervirate, već se posvetite traženju racionalnih rešenja.

ZDRAVLJE: Ovo je period kada je važno da se prepustite odmoru i izbegavate bespotreban stres. Takođe, brinite o leđima i izbegavajte naglo naprezanje i nepravilne položaje spavanja. Pripazite na kukove i ne forsirajte sebe fizički preopterećujućim aktivnostima.

5 lav Nedeljni horoskop: 1. februar   8. februar

LJUBAV: U poslednje vreme, previše razmišljate o situacijama iz prošlosti, pokušavajući da saznate pravu istinu o toj jednoj osobi. Ne bojte se da postavljate teška pitanja, jer je teška istina ipak bolja od iluzije i laži kojima se tešite. Ne zaboravite, vi ste rođeni borac, i veći ste od situacije u kojoj se nalazite. Ukoliko ste single, sada je adekvatno vreme da izađete i dopustite sebi da se, za promenu, zabavite.

POSAO: Položaj zvezda donosi izazove na radnom mestu, usporavajući vaš napredak uprkos uloženom trudu i disciplini. Važno je da ostanete motivisani jer odlučnost i posvećenost mogu da vam donesu poželjne karijerne prilike. Uprkos preprekama, nećete imati problem da donesete ispravne poslovne odluke utemeljene na logici, a ne na instinktu i afektivnim nagonima.

ZDRAVLJE: Kako nedelja odmiče, primetićete da sve više preusmeravate svoj fokus ka lepoti, harmoniji i zdravstvenom blagostanju. Izražavajte ljubav i naklonost prema sebi, praktikujući pozitivne afirmacije. Obezbedite sebi prijatnu atmosferu kroz umetnost, muziku ili provođenje vremena u prirodi. Povežite se sa voljenima i posetite svoju porodicu – fali vam uzemljenje (ovo će imati željeni efekat na vaše mentalno zdravlje).

6 devica Nedeljni horoskop: 1. februar   8. februar

LJUBAV: Vaša veza će dostići toksičan vrhunac u drugoj polovini nedelje, a svađa koja dolazi bi mogla da bude kap koja preliva čašu. Stari problemi se čine nerešivim, a situacija vas guši i postaje nepodnošljiva. Nedostatak uzbudljivih momenata, putovanja i istinski srećnih trenutaka čine da preispitujete svoju vezu. Single Device će pred sobom imati miran period i trebalo bi da ga prihvate kao takav, umesto da pokušavaju da na silu uđu u novi odnos.

POSAO: Nedelja pred vama ukazuje na izazove u profesionalnom životu, što će zahtevati veće ulaganje napora i truda. Da biste uspešno postigli svoje ciljeve, potreban je zahtevniji stepen angažovanja nego inače. Vaši saradnici možda neće raditi dovoljno efikasno, što može poremetiti i vaš napredak.

ZDRAVLJE: Fokusirajte se na to da promenite ono što je u vašem domenu i nemojte da opsesivno analizirate ono što je van vaših mogućnosti. Upoređivanje sa drugima može da bude destruktivno, te obratite pažnju na svoje emotivno blagostanje. Mogući su manji problemi sa krvnim pritiskom, te se postarajte da spavate i unosite dovoljno vitamina u organizam.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za februar.

Comments