Saznajte nedeljni horoskop: 1. mart – 7. mart za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

LJUBAV: Slobodni Ovnovi će se za ovo vreme fokusirati na ljubav i potencijalne veze, jer će vas Mars i Jupiter podstaći na odlučnu akciju, ali budite oprezni jer primamljivi predlozi mogu da vam donesu nevolje. Čuvajte se onih kojima ne verujete, ali koje ste isprovocirali svojim postupcima. Ovnovi u vezi, razmislite da li promene koje želite da napravite idu u vašu korist – na duže staze. Astralni uticaji vas podstiču da razmišljate o novim načinima rešavanja zajedničkih problema. Trenutna astralna energija može poremetiti vaše dobro organizovane planove, ali za to može postojati vrlo dobar razlog. Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše.

POSAO: Budite oprezni na svom radnom mestu – pustite kontrolu i budite strpljivi. Timski rad je rešenje za svaki izazov – uključite kolege da vam pomognu, kao što ćete i vi njima, što neće biti zaboravljeno. Očekujte da ćete dobiti novac kom se više niste nadali. Uskoro će vam se otkriti novi horizonti, kroz koje ćete dobiti visoke pohvale i poštovanje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali izmoreno, pa se trudite da što više odmarate i bavite se aktivnostima u kojima uživate – uz, naravno, drage ljude.

2 bik Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

LJUBAV: Slobodni i zauzeti Bikovi, zvezde ne predviđaju blistave događaje u vašem ljubavnom životu jer položaj neke od planeta u vašem znaku prolazi kroz nisku tačku, što govori o želji da budete usamljeni. Čuvajte se previše uključivanja u emocije onih u vašem okruženju jer na taj način u ovom trenutku štetite sebi, budući da ste ranjiviji nego inače. Ne brinite, nebeska konfiguracija će obuhvatiti izglede promene. Putovanje sa partnerom ili sa prijateljima ili solo – sada će biti dobro za vas. Verujte svojoj intuiciji jer je na vašoj strani.

POSAO: Možete se prepustiti trgovačkim aktivnostima koje će vam doneti uspeh, posebno ako ste vlasnik prodavnice ili butika. Sa najvećim problemima ćete se nositi samo ako niste impulsivni. Odnosi puni poštovanja prema drugima su katalizator vašeg uspeha. Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji. Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje.

ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja, zato nemojte da zaboravite na dodatni unos vitamina, redovan san i vežbanje. Praktikujte to, ma koliko vas zamaralo. Bićete sebi zahvalni kad vam pređe u naviku.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

LJUBAV: Da vam u vezi ne bi došlo do neprijatne kulminacije, smognite snage i razgovarajte sa partnerom ako već izvesno vreme to odlažete. Iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto drastično, velike su šanse da ćete usvojiti razuman pristup i postepeno unositi promene – koje će biti povoljne po obe strane. Slobodni Blizanci, ako se već dugo dopisujete sa simpatijom preko društvenih mreža, a nikako da upriličite sastanak uživo, ili to predložite ili prestanite da gubite vreme. Izvesno je da postoji još neko ko zavređuje vašu pažnju i ko vas neće “zavlačiti”.

POSAO: Produktivni ste u svom poslu ako ne umišljate situacije koje se nisu ni desile. Morate imati više razumevanja ako želite da budete uspešni. Astralne energije će vam olakšati da budete strpljiviji. Čekaju vas velike promene, a planete vas podržavaju u svim vašim nastojanjima.

ZDRAVLJE: Moguće manje zdravstvene smetnje, vezane za probavni trakt i disajne puteve. Ojačajte imunitet i više se odmarajte.

4 rak Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

LJUBAV: Onima koji su već srećni u paru – držite se jedno za drugo. Ne dozvolite da zbog nepažnje komplikujete odnos sa partnerom – vodite razgovore mirnim tonom i bez impulsivnosti. Uskoro će doći do osećaja harmonije koji vodi do iznenađujućih promena i novih dešavanja. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Slobodni Rakovi, pazite da nekoga ne povredite time što mu obećavate nešto što očigledno ne možete da ispunite. Stavite se u tuđe cipele – ni vi ne biste voleli da vas druga strana “zavlači”. Iskrenost se najviše ceni.

POSAO: Dopustite da vas kolega ili nadređeni sa dovoljno znanja osnaži samopouzdanjem. Pronađite način da svoju umetničku prirodu ugradite u svoj rad i bićete uspešni – obraćajte pažnju na detalje, to je ono što će vas razlikovati od drugih. Ne zaboravite da niste u mogućnosti da date nikakva obećanja bez mnogo pažljivog razmatranja i analize.

ZDRAVLJE: Kanališite stres čim se pojavi, ako ne možete da ga izbegnete. Bavite se opuštajućim aktivnostima, meditirajte, pletite, čitajte, šetajte, šta vam već najviše prija.

5 lav Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje može vam stvoriti unutrašnji osećaj sukoba, zbog čega možete biti sumnjičavi prema svojoj okolini, što uključuje i partnera, jer u ovom periodu prijatni trenuci mogu biti prikriveni nekim nejasnim situacijama, prepirkama, svađama. Ako osećate da postoji određena vrsta barijere za izražavanje vaših stvarnih osećanja, možda ćete morati da to malo detaljnije istražite samoanalizom. Predložite partneru odlazak u prirodu, na izlet ili čak van zemlje – gde ćete mirno razgovarati o svemu i učvrstiti odnos. Slobodni Lavovi, iskoristite svoj šarm da osvojite simpatiju, ne morate čekati da ona napravi prvi potez. Izlazite, zabavljajte se, flertujte – prigrlite sve lepote koje život pruža.

POSAO: Ne odbijajte pomoć upućenijeg kolege – vaše ideje će biti podržane ako ih taktički i ne previše uporno iznosite na diskusiju. Zapamtite da je ključ vašeg uspeha poznavanje sebe i onoga što ste sposobni da postignete. Uzmite u obzir svoja dostignuća i započnite nove, samo prethodno smišljene projekte.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Samo nastavite da vodite računa o sebi, kao i do sada.

6 devica Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

LJUBAV: Druženje i susreti sa drugima je trenutno ono što vam prija, pa ako ste u potrazi za romantikom, ovo je idealna prilika da izađete na bilo kakve zabave i događaje na kojima možete uspostaviti kontakt sa novim ljudima – povezanost možete ostvariti na intelektualnoj, ali i na fizičkoj privlačnosti. Device u vezi, bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate (možda partneru ne prijaju), zato budite strpljivi za sada. Zajednički izlet na selo, u prirodu, ili u potpuno drugačije okruženje će vam dobro doći. Iznenadite partnera predlogom, gestom ili poklonom za koji znate da će mu se nesumnjivo dopasti.

POSAO: Otvoren razgovor sa kolegama pomoći će vam da uklonite napetost i stres, ali budite oprezni, jer vam spoljni uticaj može otežati da zakoračite na put prosperiteta. Tokom ovog perioda je moguće da nećete biti u najboljem raspoloženju i biće vam teško da pobudite bilo kakav entuzijazam za ono što predstoji. Podržite prijatelja u njegovoj nameri da započne posao, ali samo ako ste finansijski stabilni.

ZDRAVLJE: Da biste sačuvali formu i visok nivo energije, pojačajte fizičku aktivnost i povedite računa o obrocima – neka budu lako svarljivi i hranljivi.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za mart.

Comments