Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

Pred tobom je nimalo laka nedelja koja će od tebe zahtevati da budeš 200% koncentrisana i posvećena poslu. Nemoj da reaguješ ishitreno i pažljivo razmisli o svakom koraku pre nego što bilo šta uradiš. Možeš da se osloniš na kolege, voljni su da ti pomognu, ali samo kod onih stvari koje su zajedničke.

Izazovi će se javljati i na ljubavnom planu, ali ništa što se ne može lako prevazići. Naravno, oboje treba da budete otvoreni za kompromis i iskreni razgovor, zahvaljujući čemu ćete prevazići sve prepreke. I naravno, ako je partner onaj pravi – sve se da rešiti!

bik 1 Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

Pred tobom je važna nedelja kada je reč o poslu jer možeš da saznaš mnogo korisnih informacija koje će ti biti od pomoći za dalju karijeru. Bitno je da svoje ideje prezentuješ u pravom trenutku i pravim ljudima, kao i da pridobiješ naklonost važnih osoba.

Bez obzira na to da li si u dugoj vezi ili još uvek radiš na tome, nemoj da zapostavljaš voljenu osobu i uskraćuješ joj ljubav, pažnju i sva ona slatka, romantična iznenađenja. Nastavite da osvajate jedno drugo – prijaće vam!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

Ove nedelje si na sto strana i bez imalo razmišljanja ugovaraš različite projekte. Da li se takmičiš sa kolegama ili sa samom sobom? Zbog svega što znaš i umeš, uspeh je zagarantovan, samo vodi računa o tome da ne pregoriš!

Kada je reč o ljubavi, osećaš se sigurno i ispunjeno. Sve što se dešava na ljubavnom planu shvataš veoma ozbiljno i nemaš vremena za gubljenje. Znaš šta hoćeš i znaš kako da to i dobiješ!

rak 1 Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

U poslovnom smislu – u odličnoj si formi! Sve poslove završavaš sa lakoćom, rezultati koje ostvaruješ su sjajni i ostavljaš odličan utisak na svoje okruženje. Svi očekuju mnogo od tebe, ali ne daj da te to ponese – budi iskrena prema sebi i svojim mogućnostima.

Upoznala si onu pravu osobu koja ima posebno mesto u tvom životu. Da li ona to zna? Nikada nije naodmet posvetiti malo više pažnje voljenoj osobi i podsetiti i sebe i nju koliko je lepo što ste zajedno i koliko je lepo ono što imate i gradite. Dakle, pronađi inspiraciju da ulepšaš i svoj privatni život, a ne samo poslovni!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice