Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

1/3

ovan 1 Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

Pred tobom je nimalo laka nedelja koja će od tebe zahtevati da budeš 200% koncentrisana i posvećena poslu. Nemoj da reaguješ ishitreno i pažljivo razmisli o svakom koraku pre nego što bilo šta uradiš. Možeš da se osloniš na kolege, voljni su da ti pomognu, ali samo kod onih stvari koje su zajedničke.

Izazovi će se javljati i na ljubavnom planu, ali ništa što se ne može lako prevazići. Naravno, oboje treba da budete otvoreni za kompromis i iskreni razgovor, zahvaljujući čemu ćete prevazići sve prepreke. I naravno, ako je partner onaj pravi – sve se da rešiti!

bik 1 Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

Pred tobom je važna nedelja kada je reč o poslu jer možeš da saznaš mnogo korisnih informacija koje će ti biti od pomoći za dalju karijeru. Bitno je da svoje ideje prezentuješ u pravom trenutku i pravim ljudima, kao i da pridobiješ naklonost važnih osoba.

Bez obzira na to da li si u dugoj vezi ili još uvek radiš na tome, nemoj da zapostavljaš voljenu osobu i uskraćuješ joj ljubav, pažnju i sva ona slatka, romantična iznenađenja. Nastavite da osvajate jedno drugo – prijaće vam!

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

Ove nedelje si na sto strana i bez imalo razmišljanja ugovaraš različite projekte. Da li se takmičiš sa kolegama ili sa samom sobom? Zbog svega što znaš i umeš, uspeh je zagarantovan, samo vodi računa o tome da ne pregoriš!

Kada je reč o ljubavi, osećaš se sigurno i ispunjeno. Sve što se dešava na ljubavnom planu shvataš veoma ozbiljno i nemaš vremena za gubljenje. Znaš šta hoćeš i znaš kako da to i dobiješ!

rak 1 Nedeljni horoskop: 1. mart   7. mart

U poslovnom smislu – u odličnoj si formi! Sve poslove završavaš sa lakoćom, rezultati koje ostvaruješ su sjajni i ostavljaš odličan utisak na svoje okruženje. Svi očekuju mnogo od tebe, ali ne daj da te to ponese – budi iskrena prema sebi i svojim mogućnostima.

Upoznala si onu pravu osobu koja ima posebno mesto u tvom životu. Da li ona to zna? Nikada nije naodmet posvetiti malo više pažnje voljenoj osobi i podsetiti i sebe i nju koliko je lepo što ste zajedno i koliko je lepo ono što imate i gradite. Dakle, pronađi inspiraciju da ulepšaš i svoj privatni život, a ne samo poslovni!

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Editors choice