ovan 1 Nedeljni horoskop: 1. novembar   7. novembar

LJUBAV: Ovnovima u vezi sledi ozbiljna svađa sa partnerom. Sve što ti se duži vremenski period nakuplja će sada izaći iz tebe na najgori mogući način. Moraš pokušati da iskontrolišeš svoje emocije, nisi baš za sve upravu. Slobodni Ovnovi imaju lošu komunikaciju sa svim bliskim ljudima i zato je možda najbolje ove nedelje iskulirati i povući se u kuću. Kvalitetno provedeno vreme sa samim sobom nikad nije loša ideja.

POSAO: Pokušaj da izbegneš konflikte na poslu, previše si pod stresom pa se iživljavaš nad svim svojim kolegama. Nije baš sve tako crno kao što misliš.

ZDRAVLJE: Dan u spa centru nije nimalo loša ideja za tebe, pomoće ti da smiriš svoje misli malo.

bik 1 Nedeljni horoskop: 1. novembar   7. novembar

LJUBAV: Ove nedelje ne razumeš samu sebe, stoga te neće ni partner razumeti što će dovesti do toga da se sa njim i posvađaš. Tvoje trenutno životno nezadovoljstvo ne treba da trpe svi, ne smeš biti toliko baš tvrdoglava. Slobodni Bikovi ne bi bilo loše da iskuliraju sami sa sobom. Ovo nije baš povoljan period za tebe.

POSAO: Ovo baš nije tvoja nedelja na poslu. Previše toga ima da se uradi, dodatno se stresiraš zbog finansijske situacije, pritom i popušta ti imunitet pa ćeš veoma moguće i pokupiti neku prehladu na poslu. Radi jedno po jedno, mora i ovaj stresan period da prođe.

ZDRAVLJE: Mogućnost prehlade, trebalo bi da obratiš pažnju na imunitet.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 1. novembar   7. novembar

LJUBAV: Blizanci koji su slobodni čekaju odgovor nekoga do koga im je stalo, ali moraš biti svesna da taj odgovor možda i neće doći. Uvek imaj rezervnu opciju, za svaki slučaj. Blizanci u vezi su presrećni zbog odlične komunikacije sa partnerom. Samo tako nastavite i nećete imati problema.

POSAO: Malo je napeta situacija na poslu, pa bi se mogla dodatno istresirati bez potrebe. Obrati pažnju na to kako obavljaš radne zadatke jer bi mogla sama sebi napraviti bespotrebno problem. Finansijska situacija sasvim solidna.

ZDRAVLJE: Malo zdravija ishrana je jako dobra ideja. Tvom organizmu su potrebni vitamini u malo većim količinama.

rak 1 Nedeljni horoskop: 1. novembar   7. novembar

LJUBAV: Rakovi u vezi imaju odličan period sa partnerom, te uživate da radite sve zajedno. To je prelepo za vas oboje zaista, probajte da nađete neku novu zajedničku aktivnost koja će vas zbližiti još više. Slobodni Rakovi bi mogli da uđu u neki ozbiljniji odnos veoma lako i veoma neočekivano.

POSAO: Vreme je za baciti se na posao punom parom, imaš dosta toga da završiš. Iako ti trenutno deluje naporno, benificije će doći jako brzo. Obrati pažnju kako trošiš novac.

ZDRAVLJE:  Trening ti je trenutno najbitnija aktivnost i bilo bi super da je na dnevnoj bazi.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments