ovan21111115 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Ove nedelje obratite pažnju na svoje snove, jer vam podsvest na ovaj način pružti odgovore na mnoga pitanja koja vas već duže vreme muče. Posebno ćete maštati i sanjati o nekoj ljubavnoj romansi, ali ukoliko se posvetite tome možete ubrzo ostvariti svoje želje na tom planu i u stvarnosti. Ukoliko se zaljubite u narednih nekoliko dana obratite pažnju jer to može biti ljubav za ceo život.

bik21111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Ova nedelja će biti u znaku zabave i zadovoljstva. Kada je ljubav u pitanju, ukoliko ste u vezi ona će postati ozbiljnija, a ukoliko ste sami neko nov će konačno ući u vaš život. Na poslu ćete dobiti neke veoma pozitivne vesti koje će vas obradovati. Smeši vam se unapređenje ili povećanje plate. Za vikend vas očekuje dobra zabava i odlična žurka koju ćete možda i vi organizovati.

blizanci21112114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Potpuno novu perspektivu svog života ćete imati ove nedelje. Kao da će vam se sve kockice poklopiti tako da shvatite i šta želite od posla i od ljubavi, a i uopšte. Doći će do brojnih promena u vašem načinu života i to na bolje. Vizuelizujte svoj uspeh i uvek imajte jasan cilj ispred sebe. Korak po korak bićete bliže njemu, a u trenucima kada se dvoumite, poslušajte svoju intuiciju.

rak21111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Ove nedelje ćete samo kovati neke romantične planove i glava će vam biti puna kreativnih ideja. To će svakako uticati na unapređenje vaše ljubavne veze, ali i na kovanje mnogih zanimljivih biznis planova. Svakako jedna strastvena nedelja, sa mnogo dobrog raspoloženja, zabave i sjajnih ideja koje možete iskoristiti za stvaranje i nekog vida umetnosti.

lav21111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Biće mnogo zabave, žurki i igara ove nedelje. Pored zabave, ovaj period će biti i u znaku porodice. Nakon brojnih rasprava sa članovima porodice, konačno su se stvari smirile i sada želite da provedete što više vremena u krugu najbližih. Bavićete se dekoracijom i sređivanjem svog doma. Ono što je vama najpotrebnije u poslednje vreme je disciplina kako biste uspeli da uradite sve što ste zamislili i to kako valja.

devica31111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Previše ćete idealizovati stvari i bićete veoma osećajni ove nedelje. Bićete spremni da žrtvujete i energiju i vreme da biste pomogli drugima. Međutim, vodite računa, neko bi to mogao zloupotrebiti. Ne razmišljaju svi ljudi na način na koji vi razmišljate. Predstoji vam veoma zanimljiv i strastven vikend.

vaga21111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Ukazaće vam se prilika za neki novi posao, a zvezde kažu da bi bilo pametno da ga prihvatite, čak i ukoliko niste potpuno kvalifikovani za to radno mesto. Vrlo je moguće da ćete shvatiti da imate i mnoge druge talente pored onih koje ste do sada forsirali. Organizujte neku žurku za svoje prijatelje, prijaće vam druženje.

skorpija21111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Da li je to ljubav ili nešto drugo? Početkom nedelje ćete imati snažna osećanja prema nekome ali nećete biti sigurni kakva su to osećanja. Krajnje je vreme da to otkrijete. Dosta ste izbegavali suočavanje sa ovom neprijatnom temom, ali tome treba da dođe kraj. Naći ćete načina da zadovoljite kako želje porodice, tako i prijatelja i kolega, pa ćete konačno moći da odahnete.

strelac21111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Osamićete se ove nedelje i pobeći od celog sveta kako biste se posvetili samo sebi i svojim mislima. Ne bi bila loša ideja da počnete da meditirate ili da odlazite na jogu i slične treninge koji će vam pomoći da se opustite i fokusirate na svoje misli i rešenje svojih problema. Veoma ste društvni pa bi vam žurke za vikend prijati. Moguć susret sa bivšom ljubavi.

jarac21111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Iako ste u periodu kada biste se samo zabavljali i išli na žurke, trebalo bi da odvojite i vreme za svoju porodicu. Koliko dugo vremena je prošlo od kad niste iskreno porazgovarali sa njima i saznali da li im nešto fali? Pitajte ih, možda možete da im pomognete i više nego što možete da zamislite.

vodolija21111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Imate veliku želju da odradite neke stvari, i imate jasan plan i cilj ispred sebe. Trebalo vam je malo vremena da skupite snagu i volju da to završite, ali sada je konačno došlo to vreme. Pomoći će vam da porazgovarate sa nekim osobama čije mišljenje cenite kako biste došli do nekih zanimljivih ideja. Prestanite da brinete toliko, na kraju će sve doći na svoje mesto.

ribe21111114 Nedeljni horoskop: 1. novembar  8. novembar

Očaraće vas neko ko ume da vas zasmejava i priča zanimljive priče. Ukoliko niste zauzeti, ovo je definitivno osoba kakvu već dugo prizivate. Veza sa ovom osobom bi mogla da bude veoma strastvena i intenzivna, a baš to je ono što vam je potrebno u ovom periodu. Ne izbegavajte druženja sa prijateljima, jer upravo na jednom ovakvom događaju ćete i upoznati ovu osobu.

Lenka Gatić

Comments