nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 1. oktobar   7. oktobar

LJUBAV: Privlačiće vas nove senzacije i imaćete želju za novim iskustvima i pomeranjem granica u shvatanjima, doživljavanju i praktikovanju ljubavi. U partnerskim odnosima vaša razigranost doneće novu energiju i probudiće strasti, a ako ste sami, privlačiće vas nekonvencionalne osobe, senzibiliteta različitog od vašeg, koje vam mogu proširiti horizonte.

POSAO: Možete dobiti privlačne poslovne predloge, ali sumnjive po pitanju lake i brze zarade – zadržite distancu i dobro procenite sve aspekte, pre nego što doneste odluku. U ovom perodu se možete suočiti sa neprijatnostima u poslovnom okruženju – ne shvatajte ništa lično i ne upuštajte se u rasprave, da biste izbegli ozbiljnije probleme. Šta god da se dešava oko vas, ostanite smireni i pratite svoju liniju ulaganja energije, znanja i truda, jer to je uzlazna putanja, koja polako počinje da donosi materijalne nagrade. 

ZDRAVLJE: Nervoza i stres prete da izazovu zdravstvene smetnje i eskalaciju hroničnih tegoba. Pronađite način da se oslobodite teške enegije i da se opustite. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 1. oktobar   7. oktobar

LJUBAV: U partnerskim odnosima morate postaviti granice, jer ono što izaziva vaše nezadovoljstvo tiče se vaše spremnosti da pravite ustupke i vaše tolerancije. To su hvale vredne osobine, ali morate ih malo prištedeti, radi zdravije atmosfere u odnosu. Ako ste sami, savet zvezda je isti – budite rezervisaniji u iskazivanju svojih osećanja, a naročito u svojoj raspoloživosti. Ne radi se o emotivnim igrama, nego o zaštiti svog emotivnog integriteta. 

POSAO: Poslovna putovanja i pregovori mogu biti vrlo uspešni u ovom periodu. Stabilizujte svoje pozicije u onome što ste do sada postigli i uživajte u opuštenoj radnoj atmosferi. U ovom periodu potrebno je strpljenje i poslušnost, da biste priveli kraju započeto i zatvorili neke krugove – tek onda možete započeti realizaciju novih planova, koji su se već formirali u vašoj glavi i koje ćete još prekrajati i uobličavati, u hodu. Širenjem sopstvene perspektive i mudrosti, oblikujete veštine koje su vam potrebne za viši nivo prosperiteta, za koji ste spremni. 

ZDRAVLJE: Samoanaliza donosi značajne uvide i nove pristupe rešavanju problema. Zadržite smirenost i dobro raspoloženje, da biste sačuvali energiju i odbranili se od štetnih uticaja. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 1. oktobar   7. oktobar

LJUBAV: Prošlost ima tendenciju da se nenajavljeno pojavljuje i traži razrešenja, bez obzira da li ste sami, ili imate partnera. Bivše ljubavi, obrasci ponašanja, emotivne povrede iz prošlih veza – sve je aktuelno i traži od vas da proširite svoju perspektivu, napravite dublje uvide i oslobodite se opterećujućih načina ponašanja i reagovanja. Usredsredite se na svoj duhovni rast i razvoj, pa ćete i na ljubavnom planu postići pomake i pozitivne promene. 

POSAO: Nervoza na poslu, moguća zabuna sa dokumentacijom i papirima. Vodite računa da ne narušite međuljudske odnose, koristite svoj šarm i ubedljivost da zadobijete poverenje i podršku u poslovnom okruženju. Promene koje projektujete moraju biti dobro osmišljene, pa zato tražite savet iskusnijih i razmenite mišljenja sa drugima o svojim idejama. Nastupajte skromno, pa ćete puno saznati o finesama i nijansama koje poznaju iskusniji. 

ZDRAVLJE: Možete preterano reagovati na vremenske promene. Povedite malo više računa o sebi u ovom periodu. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 1. oktobar   7. oktobar

LJUBAV: Ne žurite sa odnosom koji se razvija – dajte svakoj konekciji i komunikaciji vreme i prostor i pratite dinamiku koja se spontano manifestuje, ne pokušavajte da izazovete i dobijete više od onog što trenutno dobijate u svim bliskim odnosima. Ako ste sami, bićete veoma osetljivi na nečiju potrebu za nežnošću i razumevanjem – ali zadržite distancu, da se ne biste upetljali u nejasne odnose koji će vas iscrpeti. 

POSAO: Odbacite želju da se istaknete pred „publikom“ koja uopšte nije zainteresovana za vaše kvalitete i ne reaguje ni na vaš šarm, ni na vašu prezentaciju stručnosti. Visoka očekivanja vas mogu dovesti u nepovoljan položaj, kada je u pitanju saradnja sa drugima – ostali nemaju tako visoke standarde i u okruženju u kome pokušavate da zauzmete mesto možete biti suviše kvalifikovani i ostati bez podrške. Okrenite se ka onim planovima i projektima koji zavise samo od vas i gde možete iskazati svoj talenat i maštovitost. 

ZDRAVLJE: Promena sredine bi prijala vašim živcima, a i vašem telu – idite u prirodu, provedite vikend na selu, isključite se iz dinamike urbanog života, makar na kratko. 

 

Comments