ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 1. oktobar   7. oktobar

Prethodni dani su nekako bili dosta nelagodni i teški za vas, jer ste imali veći nedostatak energije koja vam je bila potrebna. Međutim, to se menja u narednoj nedelji, te ćete se osećati mnogo bolje. Najviše će se to odraziti na poslovne planove, te ćete osetiti ambicije koje pre i niste imali, pa ćete krenuti ka njihovom ostvarivanju. Pripazite na komunikaciju sa saradnicima, kako ne biste došli do nepotrebnih nesuglasica i rasprava. I kada je emotivni život u pitanju dosta zanimljiv period, pa ćete imati priliku da upoznate osobu putem svog posla. Zauzeti će se baviti problemima partnera, tako da će vam nedelja proći u tome.

bik1111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 1. oktobar   7. oktobar

Dosta će vam biti potrebno energije i motivacije, kako biste “pregurali” narednu radnu nedelju. Zbog ovoga je potrebno da se okružite pozitivnim osobama, jer će vam one pomoći da se osećate bolje, što će svakako uticati na to da bolje obavljate svoje obaveze. Imate osećaj da gubite kontrolu nad mnogim stvarima, pa i nad svojim ljubavnim životom. To će uglavnom obeležiti naredne dane, dok će slobodni Bikovi uživati u izlascima i provodu.

blizanci2111111111111111111 Nedeljni horoskop: 1. oktobar   7. oktobar

Sve one propuste koje ste u prethodnom periodu napravili kada je posao u pitanju, sada će vam se možda “obiti o glavu”. Nekako će isplivati na površinu, ali ćete uspeti da se snađete u svemu. Upravo tu snalažljivost iskoristite da budete u prednosti, te da sve što možete rešite na vreme. Kada je ljubav u pitanju sve će biti povezano sa poslom, pa ćete tako možda ostvariti jedno veoma lepo i interesantno poznanstvo.

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 1. oktobar   7. oktobar

Dani pred vama donose brojne poslovne uspehe. Uspećete da zasenite mnoge svojim radom i onim što budete uspeli da ostvarite, pa samo nastavite istim ritmom, nemojte da stajete, jer sve radi za vas. Obratite pažnju na finansije, nemojte bespotrebno ulagati ili vršiti neke pozajmice, jer nije najbolji trenutak za nešto tako. Dok posao “cveta”, emocije vam donose dosta nesigurnosti, jer još uvek ne znate šta biste tačno voleli da vam se dogodi. Najbolje je da se malo smirite i strpite, te dopustite sebi da se opustite i dobro razmislite. Dok slobodni razmišljaju šta i kako da rade dalje, zauzeti uživaju uz partnera.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments