Saznajte nedeljni horoskop: 1. septembar – 7. septembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 1. septembar   7. septembar

LJUBAV: Na emotivnom planu možete očekivati pozitivne događaje i promene, ali ljubav može biti povezana sa distancom, odnosno, udaljenošću – pa ako je to trenutni dogovor između vas, izdržite ako mislite da je vredno truda. U poslednje vreme ste emotivniji i potrebna vam je podrška, koju ćete i dobiti. Slobodni Ovnovi, ako primećujete crvene zastavice na samom početku odnosa, i osećate da vas simpatija ne poštuje, nemojte ni davati šansu. Intuicija retko kad greši. Spasite sebe muke i nastavite dalje.

POSAO: Morate se zaštititi od rizičnih poduhvata da biste izbegli finansijske gubitke. Uzmite u obzir zahteve radnog mesta koji igraju važnu ulogu u stvaranju dobrih kolegijalnih odnosa. Pronađite način da ugradite svoju umetničku prirodu u svoj rad i ubirajte plodove svog uspeha.

ZDRAVLJE: Upoznavanje sebe i emocionalni sklad recept je za održavanje zdravlja i mentalne stabilnosti u ovom periodu.

2 bik Nedeljni horoskop: 1. septembar   7. septembar

LJUBAV: Budite fleksibilni u svojoj vezi kako kasnije ne biste žalili. Budite otvoreni za nove predloge i aktivnosti ako vidite da će to pozitivno uticati na vaš odnos. U poslednje vreme ste pod stresom jer sve stvari želite da obavite na vreme, što se odražava i na vašu vezu. Izbegavajte nova poznanstva, već se posvetite jedno drugome. Slobodni Bikovi, ako planirate da započnete novi odnos, potrudite se da već na početku jasno jedno drugome stavite do znanja šta očekujete od potencijalne veze i gde leže vaše granice – to će biti zdrav start za sve ono što ćete kasnije iskusiti.

POSAO: Dovršite sve zadatke koje ste zapostavljali kako vas kasnije to ne bi sustiglo. Kad to završite, ‘ladne glave se bavite i posvetite planovima koje ste zacrtali. Uskoro ćete probati nešto novo i drugačije, posebno ako uključuje putovanja. Dopustite da vam se stvari dešavaju – budite otvoreni za nove ideje i kontakte.

ZDRAVLJE: Uskladite sve aspekte svog života – pojačajte onaj koji je manje zastupljen, jer vam harmonija intelektualnog, duhovnog i telesnog, donosi zdravlje i prosperitet.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 1. septembar   7. septembar

LJUBAV: Nebesko poravnanje vas dovodi do dubljeg razumevanja šta posvećenost zaista znači – i bilo bi dobro da naučite ovu lekciju. Osetićete plimu moći, pa više nećete želeti da krijete bilo kakve emocije i (ne)zadovoljstva – sve ćete želeti da kažete partneru – ali saslušajte šta ima da vam kaže zauzvrat. Upornost i strpljenje su uvek nagrađeni – na ovaj ili onaj način. Slobodni Blizanci, postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu na veoma suptilnim nivoima. Astralni uticaji vas podstiču da razmišljate o novim pristupima određenim situacijama. Ako ste drugoj strani jasno stavili do znanja da vam se dopada, pustite da ona napravi sledeći potez.

POSAO: Trenutak vam omogućava da upoznate ljude sa kojima možete postići neočekivani trijumf. Željeni finansijski priliv zahteva da se fokusirate – možete ostvariti svoje snove, ne odustajte, iako ćete se suočiti sa zabrinjavajućim teškoćama, na koje nemate nikakvog uticaja.

ZDRAVLJE: Iskrenost u svim bliskim odnosima i pre svega prema sebi, doneće vam transformaciju koja vam je potrebna. Meditirajte, krećite se umereno i spavajte dovoljno.

4 rak Nedeljni horoskop: 1. septembar   7. septembar

LJUBAV: Slobodni Rakovi, budite otvoreni prema svetu, ne bežite od novih zabavljanja i flertovanja – ali, naravno, sve radite sa merom. Trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoju suštinu i smislili načine da rešite moguće probleme. Napunite se optimističnim emocijama. Rakovi u vezi, nemojte trošiti energiju na preterano analiziranje svake partnerove reči. Ne čekajte i ne punite se negativom, već odmah razgovarajte o svemu što vas muči i uznemirava. Uskoro ćete odlučiti da se dublje posvetite sebi tako što ćete izgraditi planove za sigurniju budućnost.

POSAO: Astralno poravnanje vas podstiče da usporite i cenite ono što imate i što ste ostvarili na profesionalnom nivou. Napredak ka prosperitetu je u vašim rukama, a takođe ćete imati priliku da proširite svoje vidike – nikoga nemojte kriviti za svoje neuspehe, već hrabro prihvatite odgovornost i krenite u nove radne pobede. Napravite saveznike.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima su možda uzrokovani lošim držanjem, predugim stajanjem ili sedenjem. Idite na masažu, istežite se, plivajte.

5 lav Nedeljni horoskop: 1. septembar   7. septembar

LJUBAV: Ako vam je partner nagovestio da misli da je vreme da se razdvojite, a vi duboko u srcu znate da je ovo prava odluka za obe strane, ne opirite joj se. Nebeska konfiguracija vas podstiče da iskreno pričate o svojim osećanjima. Pokažite strpljenje i slušajte svoje srce. Promena najpozitivnije vrste je u vazduhu. Slobodni Lavovi, vaša želja za pažnjom možda baš sada privuče osobu s kojom možete ostvariti trajan odnos – ako budete tolerantni i uviđavni prema njenima osobinama i željama.

POSAO: Očekujte spor sa kolegama ili poslovnim partnerima oko novca koji može dovesti do ličnih gubitaka, ali ipak sačekajte pre nego što donesete neopozivu odluku. Uskoro ćete imati dodatni podsticaj samopouzdanja, što vas čini prilično raspoloženim i privlačnim onima sa kojima ste srećni u interakciji. Ne oklevajte, ako vam ide u prilog da promenite svoje planove.

ZDRAVLJE: Rasporedite svoje snage kako biste izbegli preopterećenje. Izbalansirajte periode aktivnosti i odmora, tako da sačuvate energiju i snagu – i telesno zdravlje.

6 devica Nedeljni horoskop: 1. septembar   7. septembar

LJUBAV: Tokom ovog perioda možda nećete biti u najboljem raspoloženju i biće vam teško da pobudite bilo kakav entuzijazam za ono što dolazi. Sada je vreme da usporite i budete strpljivi – pustite stvari da se dešavaju same od sebe. Pred vama su izazovi koji će vam pomoći da pronađete novi pristup u rešavanju ličnih problema, a naš savet je da u to uključite i partnera kao ultimativni vid podrške. Slobodne Device, raspoloženi ste za nova poznanstva i dejting. Nemojte se oneraspoložiti ako neki sastanak prođe bledo – to je normalno, biće još prilika.

POSAO: Zvezde nalažu da ćete u ovom periodu imati probleme sa konkurencijom. Vaša sposobnost da se sa saradnicima povežete na iskrenom, poštenom nivou je ključni deo vašeg uspeha. Putovanje na koje ćete morati da krenete možda će biti napeto i povezano sa neprijatnim razgovorima koje ćete voditi. Problemi s novcem će vam verovatno biti u prvom planu.

ZDRAVLJE: Posvetite se sebi, pa makar zbog toga bili sebični u očima najbližih – neophodan vam je odmor, pre svega psihički. Uz ovo se i fizički možete aktivirati – za dodatni mir u glavi.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za septembar.

Comments